HOT

Ce a spus Mihaela Radulescu despre mama Andreei Marin? Razboiul dintre dive s-a declansat mai mult ca niciodata

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce a spus Mihaela Radulescu despre mama Andreei Marin? Razboiul dintre dive s-a declansat mai mult ca niciodataicon photo
Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu este un subiect care a fost ani de zile dezbatut in paginile publicatiilor, iar "marul discordiei" care a fost de fiecare data adus in discutie a fost casnicia cu Stefan Banica Jr, barbatul pe care l-au impartit amandoua, in perioade diferite ale vietii.
Insa schimburile de replici rautacioase dintre cele doua au un istoric mult mai vechi, iar cea care ar fi dat startul ar fi fost Mihaela Radulescu.


Cristi Brancu a amintit pe blogul lui de un episod de-a dreptul uluitor, petrecut in urma cu ani buni, atunci cand Mihaela a indraznit sa vorbeasca despre un subiect sensibil, si anume, despre mama Andreei Marin, femeia care a murit intr-un accident de masina pe cand vedeta avea doar 9 ani.

Ce a spus Mihaela Radulescu despre mama Andreei Marin? Razboiul dintre dive s-a declansat mai mult ca niciodata

"Sunt cronicarul celei mai importante rivalităţi mondene din istoria modernă – Andreea Marin versus Mihaela Rădulescu – încă de la naşterea acesteia, pe culmile de audienţă cucerite de ambele cam în acelaşi timp, adică în 1998-1999. Am simpatizat şi am criticat ambele tabere, dar apariţia cu frecvenţă săptămânală a amândurora în aceeaşi incintă, în direct, în prime time, mi s-a părut ca fiind „finala” unui meci feminin de Champions League, care nu e cu nimic mai prejos, ca investiţie din partea părţilor implicate, decât un Real Madrid – FC Barcelona (...)Era decembrie 1999 când, sub cupola primelor Superlative VIP cu ecou istoric, în direct la Antena 1, Mihaela dădea măsura unei fine lovituri sub centură. Ca moderator, a acceptat jocul propus de noi – să se aşeze pe canapea a la Surprize, surprize cu deja „Zâna” – şi a pus întrebarea pentru care a fost pusă la zid. „Ce face mama ta?”, ceea ce ar fi fost o pastişă bună, dacă decesul cumplit al mamei Andreei – într-un accident, încercănd să-şi salveze puiul – nu ar fi o durere născătoare de lacrimi şi după trei decenii.A fost clipa din care orgoliile s-au întins ca un arc. Zâmbetele de protocol au durat o perioadă, până când Andreea a lăsat să se aşeze – aidoma picăturii chinezeşti – aluzii ironice pe tema rivalei. Rădulescu a explodat", a povestit Cristi Brancu un episod mai putin cunoscut de publicul larg.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune