Ce a spus Simona Gherghe despre concedierea lui Alex Velea: " E destul de complicat..."

Simona Gherghe nu îl mai are alături pe Alex Velea, după ce conducerea postului de televiziune a decis să nu îi mai prelungească contractul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alex Velea a fost timp de un sezon coprezentatorul Simonei Gherghe. Vedeta de televiziune a început emisiunea explicând de ce este singură.

"După cum puteţi vedea, sunt singură şi aşa voi fi şi de acum încolo. Chiar cu asta vreau să încep emisiunea şi noul sezon. Vreau să-i mulţumesc, în primul rând, lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex, aşa cum ştiţi cu toţii, are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu proiectele lui muzicale, mai ales că ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. Aşadar, mulţumim, Alex Velea, şi multă baftă pe viitor", a spus Simona Gherghe.

Alex Velea a aflat ultimul că nu va mai prezenta cu Simona Gherghe

Alex Velea era nerăbdător să se întoarcă în platoul emisiunii alături de Simona Gherghe, dar şefii şi-au dorit altceva. „Eu de pe 7 reiau 'Accesul'. M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună şi o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învăţat de la ea, relaţia noastră de amiciţie este într-un continuu progres, îmi place”, spunea Alex Velea, în urmă cu trei zile, pentru libertatea.ro.

Din păcate pentru el, colaborarea cu postul la care lucra s-a încheiat brusc, iar el a fost printre ultimele persoane care au aflat de decizie. Cu toate acestea, cântăreţul nu a lăsat să se vadă dezamăgirea legată de această pierdere, ci a sărbătorit ieri, 7 ianuarie, alături de tatăl lui. „La multi ani, Ionilor!!! La multi ani, Tata!”, a scris el pe pagina lui de Instagram în dreptul unei fotografii în care apare alături de părintele său, fără să aducă în discuţie concedierea lui.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P