Ce are voie Teo Trandafir să mănânce, după operația de micșorare de stomac: „Mă doare”

Teo Trandafir a dezvăluit ce are oie să mănânce după ce s uferit o operație de micșorare de stomac.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

În urmă cu 5 ani Teo Trandafir a apelat la ajutorul medicilor pentru a câștiga lupta cu kilogramele în plus. Prezentatoarea de televiziune a suferit o intervenție chirurgicală de miclșorare a tomacului, iar eforturile ei au dat roade. De atunci, ea a reușit să slăbească 60 de kilograme.

Ce mănâncă Teo Trandafir de Paște

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Teo Trandafir a dezvăluit ce mănâncă de Paște.

„Am un stomac foarte mic, norocul meu e că nu trebuie să mă abțin de la nimic. De exemplu, să mănânc un ou întreg pentru mine e exagerat, așa că mănânc jumătate. Odată făcut ‘gastric sleeve’ (nr. operație de micșorare de stomac) nu mai poți face excese alimentare pentru că nu ai unde să bagi. În schimb, nu pot să beau vin, pentru că mă doare, adică simt aciditate. Nu mănânc murături pentru că simt aciditatea. Nu mă deranjează, dar creează disconfort și prefer să evit. Evit și fructe, dar în principiu pot să mănânc orice, până când devine neplăcut. Mănânc jumătate de ou la o masă și e vis”, a declarat Teo Trandafir.

Citeste si: La doar două săptămâni după ce a anunțat relația cu Bogdan Mocanu, Roxana de la Puterea Dragostei aruncă bomba: „Solo!”

Citeste si: Miracol de Paşte în familia unui tânăr mort în Colectiv! Mama lui Andrei Bucă a născut la 52 de ani: „Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu”

Teo Trandafir nu mai vrea să se căsătorescă

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo într-un interviu pentru Ok! Magazine.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P