Ce ascunde cutia adusă de Andreea Mantea la Puterea Dragostei! ”Mai mulți dintre concurenți au încălcat regulamentul...”

Andreea Mantea a deschis cutia care ascunde un secret pentru concurenții de la Puterea Dragostei!

Autor: A.V.

Frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea a deschis cutia care ascunde un secret pentru concurenții de la Puterea Dragostei! A citit totul, iar concurenții s-au emoționat!

”Cred că a sosit momentul să deschidem cutia. Puterea Dragostei nu este doar o competiție, nu e doar un show de televiziune. Puterea Dragostei e viața reală, e viața voastră, este și viața noastră, a celor din spatele acestui show.

E o competiție dură și de lungă durată. Iar voi, înainte de a fi concurenți, sunteți oameni. Cu toții avem trăiri, cu toții greșim, dar în același timp cu toții regretăm acțiuni făcute din impuls sau din teribilism, lăsându-ne influențați unii de ceilalți sau de anumite situații. Mulți dintre voi sunteți aici încă de la începutul acestui show. Este o perioadă lungă în care ați stat departe de familii, departe de cei dragi, dar nu departe de tentații.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Dovada că o parte din concurenții de la Puterea Dragostei au încălcat regulamentul! S-au întâlnit în afara casei. Avem imaginile

Știm cu toții că majoritatea au încălcat regula de a nu se vedea în afara competiției, lucru care nu poate fi trecut cu vederea.

Însă, în Săptămâna Luminată trebuie să ne amintim cu toții că suntem oameni și precum toți oamenii sunt supuși greșelii. Așadar, în spiritul Sărbătorilor Pascale, am decis ca toate greșelile voastre umane legate de această emisiune să fie iertate: fie că este vorba despre ieșiri interzise, cartonașe galbene sau pedepse legate de trecut. De acum în colo, din acest moment, din acest punct de vedere, comepetiția începe de la zero.
Veți continua această competiție având sufletul curat și sperăm că de acum în colo să respectați regulile acestui show. Oricine va mai încălca această regulă de acum în colo, va suporta consecințe. În acest moment, o luăm de la zero”, scrie în primul

”În această cutie mai este un mesaj, dar nu e momentul acum. Vreau să țineți cont că v-am iertat toate greșelile, absolut toate. Toate cartonașele galbene au dispărut. Știți de ce? Pentru că niciunul dintre voi nu este curat. Pentru că suntem extrem de avansați în această competiție, nu putem renunța la voi acum, înainte de final. Ar fi nedrept să fi luptat până acum și să fiți descalificați.(...) E un semn, s-a întâmplat acum, în Săptămâna Mare”, a mai spus frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dovada că o parte din concurenții de la Puterea Dragostei au încălcat regulamentul! S-au întâlnit în afara casei. Avem imaginile

O altă tragedie în a doua zi de Paște! Un actor cunoscut a fost înjunghiat

Tatăl lui Răzvan Ciobanu, prima declarație după moartea fiului său! E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Colțunași moldovenești cu brânză dulce. Dacă n-aţi mâncat niciodată, trebuie să încercați rețeta

Tatăl lui Răzvan Ciobanu, prima declarație după moartea fiului său! E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies