Stiri

Ce au declarat politistii care au prins-o pe femeia criminala de la metrou? Femeia a facut un gest halucinant, dupa ce a iesit din statia Dristor: "A spus ca... "

Magdalena Serban a fost prinsa de oamenii legii, la scurt timp dupa ce a comis crma. Politistii au fost uimiti de atitudinea ei si au facut cateva declaratii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Ce au declarat politistii care au prins-o pe femeia criminala de la metrou? Femeia a facut un gest halucinant, dupa ce a iesit din statia Dristor: "A spus ca... "icon photo
„Nu neapărat de crimă, ci de faptul că nu se aştepta să fie găsită. Era îmbrăcată la fel ca în descriere. Lipsea doar eşarfa. A spus că a aruncat-o pentru că îi era cald când a ieşit de la Dristor. Iniţial, a refuzat să urce în maşina de poliţie. A avut o reacţie un pic ostilă. Solicita să fie dusă cu maşină inscripţionată. Pe traseul de deplasare a fost liniştită. A devenit la un moment dat agitată şi a trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg”, au declarat poliţiştii într-o conferinţă de presă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune