Vedete

Ce au descoperit anchetatorii din Costa Rica! De unde avea Elena Udrea bani pentru a trăi în lux

Elena Udrea şi Alina Bica nu munceau în Costa Rica, dar îşi permiteau o viaţă de lux.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
Ce au descoperit anchetatorii din Costa Rica! De unde avea Elena Udrea bani pentru a trăi în lux icon photo
 
Elena Udrea şi Alina Bica au fugit în Costa Rica pentru a scapă de condamnările din România. Fostul ministru şi fostul procuror-şef de la DIICOT s-au retras acolo şi au cerut azil politic, sperând că vor scăpa de închisoare, motivând că în ţara noastră erau abuzate. 
 
În urmă cu doar câteva zile ele au fost arestate de Interpol şi vor fi reţinute timp de două luni, până când se va hotărî dacă vor fi extrădate în România. Udrea şi Bica o duceau foarte bine în Costa Rica, trăiau într-o zona luxoasă şi plăteau lunar chirii de peste o mie de dolari. Ele mergeau în restaurante de fiţe unde îşi permiteau să cheltuiască sume mari de bani şi se plimbau cu maşini scumpe. 
 
Diario Extra a dezvăluit că nici Elena şi nici Alina nu foloseau carduri bancare, dar primeau bani cash în fiecare zi de la un compatriot.
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune