Vedete

Ce au descoperit anchetatorii din Costa Rica! De unde avea Elena Udrea bani pentru a trăi în lux

Elena Udrea şi Alina Bica nu munceau în Costa Rica, dar îşi permiteau o viaţă de lux.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
Ce au descoperit anchetatorii din Costa Rica! De unde avea Elena Udrea bani pentru a trăi în lux icon photo
 
Elena Udrea şi Alina Bica au fugit în Costa Rica pentru a scapă de condamnările din România. Fostul ministru şi fostul procuror-şef de la DIICOT s-au retras acolo şi au cerut azil politic, sperând că vor scăpa de închisoare, motivând că în ţara noastră erau abuzate. 
 
În urmă cu doar câteva zile ele au fost arestate de Interpol şi vor fi reţinute timp de două luni, până când se va hotărî dacă vor fi extrădate în România. Udrea şi Bica o duceau foarte bine în Costa Rica, trăiau într-o zona luxoasă şi plăteau lunar chirii de peste o mie de dolari. Ele mergeau în restaurante de fiţe unde îşi permiteau să cheltuiască sume mari de bani şi se plimbau cu maşini scumpe. 
 
Diario Extra a dezvăluit că nici Elena şi nici Alina nu foloseau carduri bancare, dar primeau bani cash în fiecare zi de la un compatriot.
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune