Ce au facut Gabriela Firea si Florentin Pandele la o librarie din Capitala? Am tras cu ochiul la titlurile alese de cei doi edili VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Firea si Florentin Pandele au iesit, zilele trecute, impreuna cu fiul lor cel mare, David Petru (5 ani), la o scurta repriza de shopping.

Autor: Radu Constantin

Intre un comandament de iarna la Bucuresti si o sedinta la Voluntari, Firea si Pandele si-au dat intalnire la uin complex comercial din Bucuresti. Alaturi de celebrul cuplu de edili si-a facut aparita si Petru Gabriel, fiul cel mare al celor doi.

Citeste si: VIDEO! Cat de eleganta este Gabriela Firea! Paseste pe pavajul stricat de zici ca are covorul rosu la picioare

Chiar daca rautaciosii s-ar fi asteptat ca doamna Firea sa se opreasca in primul magazin cu haine de firma, mai ales ca prima doamna a Capitalei a fost des criticata ca „are o tinuta prea scumpa”, ei bine – familia Pandele a mers direct intr-o librarie.

Gabriela Firea si fiul ei s-au oprit la standul cu carti pentru copii, alegand dintre mai multe volume de povesti, iar in acest timp, Florentin Pandele a zabovit la standul de carti politice. Ceea ce e un lucru de remarcat, mai ales ca putini mai sunt cei care incearca sa faca politica exact „ca la carte”. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies