Ce au observat telespectatorii în episodul de aseară din Survivor, în tabăra Războinicilor. Detaliul i-a cutremurat

Tlespectatorii au observat un detaliu înfricoșător în timp ce se uitau la Survivor. Ce se întâmpla în tabăra Războinicilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ce au observat telespectatorii în episodul de aseară din Survivor, în tabăra Războinicilor


In articol:

Echipa Războinicilor a mai trecut printr-un impas. După ce au fost învinși de Faimoși, au mers să se odihnească. În timp ce dormeau, au fost vizitați de un șarpe. Din fericire, niciunul dintre ei nu a văzut reptila și nu s-a speriat, altfel concurenții ar fi făcut noaptea albă de teamă.

Telespectatorii au observat șarpele care se plimba nestingherit în adăpostul Războinicilor. Mulți dintre ei s-au cutremurat întrebându-se cum ar fi reacționat dacă ar fi fost în locul concurenților de la Survivor.

Ce au observat telespectatorii în episodul de aseară din Survivor, în tabăra Războinicilor

Survivor: Claudia de la Războinici, scandal cu echipa după ce a pierdut două puncte!

Claudia de la Războinici a concurat împotriva cântăreței Elena de la Faimoși. După ce echipa albastră a pierdut punctul, Claudia a avut o reacție violentă. După ce s-a întors la echipă, a fost criticată pentru felul în care s-a descurcat la puzzle și a ajuns să izbucnească în plâns.

„Dacă iei una câte una și o bagi în fiecare gaură și încerci...”, i-a spus Cristian Claudiei, încercând să-i explice de ce a fost greșită abordarea ei. Concurenta a făcut, însă, o criză de nervi. „Mă bucur că am pierdut!”, a spus ea.

„Da, bravo, bucură-te! O să pleci acasă”, i-a replicat el.

Citeste si: Veste mare pentru familia Cristinei Pucean! Dansatoarea favorită a maneliștilor, din nou mătușă: ”Acum câteva luni eram la pământ...”

Ce au observat telespectatorii în episodul de aseară din Survivor, în tabăra Războinicilor

Ceilalți concurenți au încercat să aplaneze conflictul.

„Am avut două în mână. Am încercat, mi-am dat silința! Și tu ai pierdut puncte. E prima mea zi când pierd două puncte. Tu nu ai pierdut puncte? Incredibil, mă! S-a crizat la mine ca un nebun!”, a continuat Claudia, enervată la culme.

Claudia a izbucnit în lacrimi, iar coechipierii au încercat să o împace și să-i spună să nu mai ia lucrurile atât de personal.

(Citește aici primele declarații ale Claudiei și ale Rzăboinicilor, după scandal)

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate