Vedete

Ce au sesizat fanii că s-a întâmplat după accidentarea lui Ferucio de la Exatlon ”Nu e posibil aşa ceva” VIDEO

Damian Ferucio s-a accidentat pe traseu în jocul de sâmbătă de la Exatlon. Faimosul a fost transportat imediat la spital.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Accidentare gravă pentru Damian Ferucio la Exatlon. În timpul unui joc, Ferucio s-a accidentat pe traseu. El a început să urle şi imediat echipajul medical a intervenit pentru a-l ajuta. Până să ise administreze calmante şi să fie transportat la spital, Ferucio le-a explicat celor din jur, printre urlete de durere: ”Mi s-a rupt piciorul din tibie, iti zic sigur” a zis Damian Ferucio.

Fanii Exatlon au sesizat însă ca nu cei din echipa Faimoşilor au fost cei care l-au susţinut pe Ferucio, ci Răazboincii. Ionuţ Jaguarul şi Ana Otvoş au stat lângă Ferucio, l-au ţinut de mână şi l-au încurajat. Cei doi au  vorbit cu el tot timpul şi  au încercat să îl liniştească pe tânărul care urla. ”Nu este posibil aşa ceva! Ce echipă este asta a Faimoşilor? Ferucio urla şi ei, în loc să se ducă să-i fie alături, se uitau lung de la distanţă. Ferucio a fost înconjurat de războinci care au încercat să-l linişteasca”, a comentat o fană Exatlon pe o pagină de socilizare, iar mesajul ei a avut ecou şi în rândul altor telespectatori care au sesizat acelaşi lucru.

Tot în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 20 octombrie, Cosmin Cernat a oferit amănunte despre accidentarea lui Damian Ferucio. ”Se află în drum spre spital. Se pare că primul diagnostic este o problemă musculară. Să sperăm că nu este nimic grav”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon.
 

 
Loading...