Vedete

Ce au sesizat fanii că s-a întâmplat după accidentarea lui Ferucio de la Exatlon ”Nu e posibil aşa ceva” VIDEO

Damian Ferucio s-a accidentat pe traseu în jocul de sâmbătă de la Exatlon. Faimosul a fost transportat imediat la spital.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ce au sesizat fanii că s-a întâmplat după accidentarea lui Ferucio de la Exatlon ”Nu e posibil aşa ceva” VIDEOicon photo

Accidentare gravă pentru Damian Ferucio la Exatlon. În timpul unui joc, Ferucio s-a accidentat pe traseu. El a început să urle şi imediat echipajul medical a intervenit pentru a-l ajuta. Până să ise administreze calmante şi să fie transportat la spital, Ferucio le-a explicat celor din jur, printre urlete de durere: ”Mi s-a rupt piciorul din tibie, iti zic sigur” a zis Damian Ferucio.

Fanii Exatlon au sesizat însă ca nu cei din echipa Faimoşilor au fost cei care l-au susţinut pe Ferucio, ci Răazboincii. Ionuţ Jaguarul şi Ana Otvoş au stat lângă Ferucio, l-au ţinut de mână şi l-au încurajat. Cei doi au  vorbit cu el tot timpul şi  au încercat să îl liniştească pe tânărul care urla. ”Nu este posibil aşa ceva! Ce echipă este asta a Faimoşilor? Ferucio urla şi ei, în loc să se ducă să-i fie alături, se uitau lung de la distanţă. Ferucio a fost înconjurat de războinci care au încercat să-l linişteasca”, a comentat o fană Exatlon pe o pagină de socilizare, iar mesajul ei a avut ecou şi în rândul altor telespectatori care au sesizat acelaşi lucru.

Tot în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 20 octombrie, Cosmin Cernat a oferit amănunte despre accidentarea lui Damian Ferucio. ”Se află în drum spre spital. Se pare că primul diagnostic este o problemă musculară. Să sperăm că nu este nimic grav”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon.
 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune