Stiri

Ce au simtit pasagerii din primul vagon cand metroul a trecut peste Alina Ciucu? "S-a zguduit tot..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce au simtit pasagerii din primul vagon cand metroul a trecut peste Alina Ciucu? "S-a zguduit tot..."
Fiul unui jurnalist roman, aflat in primul vagon al trenul care a ucis-o pe Alina Ciucu, a povestit cumplitul moment.

Adi Munteanu a reprodus pe pagina sa de Facebook confesiunea facuta de fiul sau, vizibil tulburat de scena la care a fost martor fara sa-si doreasca.

"Aseară, la metrou, o altă individă cu probleme psihice a împins o femeie însărcinată sub roţile metroului. Întâmplător, fiu-miu era chiar în primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea şi mi-a zis ”Tata, s-a simţit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost înfiorător!”Deci revin. Avem un sistem medical jalnic şi lăsăm pe străzi mulţi oameni care ar trebui instituţionalizaţi. Tipa asta din interviu pare haioasă la prima vedere, dar nu este de râs. Este periculoasă şi ca ea sunt mulţi care circulă pe străzi.

Dementa de aseară merita să circule liberă pe străzi?" a scris Adi Munteanu pe pagina sa de facebook.

stirilekanald.ro


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune