Vedete

Ce au spus Oltin si Ion Oncescu despre Giani Kirita! Mama fotbalistului a auzit totul din culise!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce au spus Oltin si Ion Oncescu despre Giani Kirita! Mama fotbalistului a auzit totul din culise!
icon photo

Oltin Hurezeanu si Ion Oncescu au avut de furca la Exatlon cu Giani Kirita si firea lui vulcanica. In timp ce Ion Oncescu a preferat sa il ignore, Oltin l-a analizat cu atentie pe dinamovist si i-a facut un profil psihologic.


"Giani Kirita e ca o sampanie. Face bule, dar se linisteste repede. E vorba de tipul de manifestare, de fuziunea emotionala. Unii oameni pierd mai greu si atunci se enerveaza mai tare. Ma refer la ce traia in timpul jocului, pentru toata echipa", a spus Oltin.

 "Cum poti sa spui "sampanie"? E primitiv, pur si simplu! Cu Giani nu poti avea..e ok Giani. E un baiat special. E intalnit peste tot in Romania.", a mai spus Ion Oncescu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune