Stiri

Ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu! Vezi cati bani castiga celebrul psiholog care a murit la doar 54 de ani! | EXCLUSIV

Hanibal Dumitrascu a murit. Ce avere a lasat psihologul, care a fost consilier la Ministerul Educatiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu! Vezi cati bani castiga celebrul psiholog care a murit la doar 54 de ani! | EXCLUSIV
icon photo

Hanibal Dumitrascu a murit. Dintr-un document completat in 2014 reiese ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu, psihologul decedat duminica, la doar 54 de ani, dupa ce suferise un accident vascular. Dumitrascu a fost consilier la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, astfel ca si-a depus declaratia de avere.

Ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu. Avea doua apartamente si o masina

In document, Dumitrascu a completat ca detine doua apartamente, unul la Bucuresti, celalalt la Ramnicu Sarat, si o masina. La rubrica datoriilor erau trecute trei credite la banci a caror valoare totala era de 125.000 lei. (vezi cum arata fiicele lui Dumitrascu)

Ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu. A castigat 5.000 de lei pe luna

In documente apare ce avere a lasat Hanibal Dumitrascu. La rubrica veniturilor, psihologul a completat suma de 45.000 de lei, incasata ca profesor universitar, si 15.000 de lei (consilier). In total, Dumitrascu a castigat 60.000 de lei anual, adica 5.000 de lei pe luna.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune