Ce avere avea fostul ofițer MAI care a infectat 49 de oameni cu coronavirus, pe vremea când se afla la conducerea Poliției București! Nelu Lupu a încasat un salariu uriaș!

Fostul ofițer MAI care a infectat 49 de oameni cu coronavirus este Nelu Lupu, după cum a relatat presa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fostul ofițer MAI care a infectat 49 de oameni cu coronavirus a șocat opinia publică. Presa a dezvăluit că s-a deschis dosar penal pe numele bărbatului de 60 de ani, diagnosticat cu Covid-19, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii Prev de art 352 CP. De asemenea și soția acestuia este confirmată deja cu coronavirus. Femeia este o angajată a policlinicii Ministerului de Interne. În ceea ce o privește pe nora bărbatului, aceasta este gravidă și lucreză în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrul Primăriei Capitalei. Nepotul de 3 ani este și el infectat cu virusul ucigaș. Așadar, atât Internele, cât și PMB figurează pe lista instituțiilor infestate cu noul coronavirus.

Citeste si: Ce măsuri a luat Andreea Mantea pentru a se proteja de coronavirus?

Citeste si: Bogdan Aron, pacientul numărul 24 cu coronavirus, mesaj după externare: "Ne paște un pericol mare"

Citeste si: Cum s-au vindecat de coronavirus un om de știință de 98 de ani și soția lui de 85 de ani

Nelu Lupu, fost ofițer MAI, a răpândit virusul în tot Spitalul Gerota din Capitală, infectând nu mai puțin de 49 de oameni - 22 în unitatea medicală și alți 27 de apropiați. Fostul comandant adjunct al Poliției Capitalei a petrecut 5 zile în Israel cu un grup de 88 de persoane. Cu 79 dintre ele a călătorit în același avion. Bărbatul a trecut, la fel ca alte mii de turiștii străini, pe la obiectivele turistice, s-a închinat și a sărutat icoanele din Biserica Sfântului Mormânt.După ce s-a întors din excursie, individul s-a dus la spitalul Gerota pentru a-și trata o afecțiune de care suferea. A fost întrebat atunci dacă a călătorit în alte țări și a mințit, spunând că nu. (vezi cum a stopat un oraș din Italia răspândirea coronavirusului)

fara descriere

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate