Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru. Fostul lider PSD trăiește din 2 treimi de salariu

Liviu Dragnea nu ducea lipsa de nimic cu ajutorul veniturilor puse sub sechestru în momentul în care a fost condamnat.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Înainte de a fi condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare, Liviu Dragnea se lăuda cu o avere destul de frumușică, dar odată cu sentința, DNA i-a pus sechestru pe toate bunurile.

În prezent, proaspăt eliberat din închisoare, fostul lider PSD trăiește cu doar 2 treimi de salariu.

Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru

Conform ultimei declarații de avere în calitate de președinte al Camerei Deputaților, în 2019, Liviu Dragnea a declarat că deține un teren intravilan de 2.913 metri pătrați, un apartament de 80 de metri pătrați și un spațiu comercial/de producție de 1.527 de metri pătrați, toate în Turnu Măgurele.

Citeste si: Liviu Dragnea, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D! „Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”, a fost întrebat fostul lider PSD

Pe lângă aceste proprietăți, fostul lider PSD era proprietarul și a două mașini, o Skoda Superb, fabricată în 2006, și un BMW X5, fabricat în 2009.

Totodată, deținea un cont în bancă, în valoare de circa 184.988 de lei, dar și acțiuni la S.C. Hotel Turris S.A Turnu Măgurele în valoare de 80.710 euro.

Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

De asemenea, înregistra un venit anual, ca președinte al Camerei Deputaților, de 153.384 de lei. Odată cu condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecția a Copilului Teleorman, toate aceste bunuri au intrat sub sechestru.

Liviu Dragnea trăiește din 2 treimi din salariu  

După mai multe solicitări de eliberare condiționată, pe 15 iulie 2021 a primit aprobarea și iese din închisoare după doi ani și două luni de pedeapsă efectuată, dar cu decizia

de a avea o poprire asiguratorie „asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, acţiunilor şi părţilor sociale deţinute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum şi asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terţe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”.

Așadar, în momentul de față fostul lider PSD trăiește doar din 2 treimi din salariu, iar cu ajutorul iubitei lui, Irina Tănase, și al copiilor reușeste să se descurce.

Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru

Liviu Dragnea, împreună cu iubita lui, Irina Tănase

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Ce afacere are Irina Tănase. La 29 de ani, iubita lui Liviu Dragnea este o femeie independentă

„Acum trăiesc din 2 treimi din salariu pentru că o treime e sechestru. Cu ce câștigă Irina că salariu și ce câștig și eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame”, a declarat Liviu Dragnea.

SURSE: realitatea.net

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies