Vedete

Ce carte va prezenta Nuami Dinescu! Actrita, mare iubitoare de animale, a acceptat sa promoveze un volum despre pisici!

Peste o saptamana, actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului cartea Mariei Mazilu, "Framantarile unui pisoi salvat", una de debut al tinerei scriitoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Ce carte va prezenta Nuami Dinescu! Actrita, mare iubitoare de animale, a acceptat sa promoveze un volum  despre pisici!icon photo

"Este o carte cu pisici, dar despre oameni, despre transformare si acceptare de sine, pentru copii si pentru adulti in egala masura”, a dezvaluit Nuami, care apoi a mai povestit si de ce s-a imprietenit cu autoarea. (mesajul dureros transmis de Nuami Dinescu dupa moartea Cristinei Stamate)

"I-am urmarit evolutia de cand am descoperit-o, fata tanara intr-o tandra imbratisare cu un delfin! Intre timp, Maria Mazilu a devenit prietena mea, pe care o citesc ca si cum m-as uita la un film. Era firesc, asadar, sa impartim emotiile lansarii cartii ei!", a mai adaugat actrita.

Inspirata din realitate, cartea are ca personaje trei pisoi carora parintii autoarei le-au salvat viata. Motanii Ilie si Grigore au fost gasiti primii in albia unui parau, iar la distanta de trei ani, si Bumbi, cel care va deveni si personajul principal. Povestea incepe la putin timp dupa ce el a fost adus in casa. Daca in prima parte, actiunea se concentreaza pe relatia dintre pisoi, pe felul in care cei maturi il adopta si-l invata “pisicisme”, in partea a doua, Bumbi si aventura sa in padure devin subiectul central. Experienta traita aici ii va dezvalui o realitate si o lume mult mai mari dincolo de gardul curtii si ii va marca existenta.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune