Ce casă cochetă are Narcisa Suciu în Finlanda! FOTO

Solista Narcisa Suciu s-a mutat de ani buni în Finlanda, unde și-a întemeiat o familie și se declară fericită.

Autor: Petru Luca

Solista Narcisa Suciu (45 de ani) s-a mutat de ani buni în Finlanda, unde și-a întemeiat o familie și se declară fericită. Cu un deceniu în urmă, Narcisa Suciu a surprins pe multă lume anunțând că se va stabili în Finlanda, acolo unde s-a și căsătorit cu Veikko Mietinnen, un artist local, specializat pe folclor. Împreună cu Narcisa se află și fiica ei, Daria, în vârstă de 21 de ani. 

Citeste si: Delia Matache nu poate să rămână însărcinată? Mama artistei a dat din casă: „Delia nu poate. Încearcă tratamente...”

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon, la diva senzuală de 40 de ani

”Am văzut-o pe fiica mea transformându-se. Pentru că noi când am plecat era în clasa a 5-a şi acolo tot în clasa a 5-a ne-am dus direct, adică nu a pierdut niciun an şi am văzut cât de greu s-a dezvăţat de tot ce învaţase aici, începând de la cele mai simple, dar de fapt importante lucruri pentru cei dei aici, de genul «tu nu-i spui doamnei altfel decât doamna învăţătoare», iar acolo

toţi îi spuneau: «Mie îmi spui pe nume»”, a povestit Narcisa Suciu la Antena Stars experiența lor cu sistemul finlandez de învățământ, considerat foarte performant. 

Ocazional, cântăreața postează diverse fotografii spectaculoase cu zona în care trăiește împreună cu familia într-o casă cochetă, înconjurată de multă verdeață. Totuși, Narcisa nu exclude o revenire în România, susținând însă că nu Bucureștiul ar fi orașul ales, ci Timișoara sau Baia Mare, orașul natal.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Ionescu, mărturisire șocantă la Survivor România! Faimoasa a spus cu ce bărbat din competiție ar mai face un copil!

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Mira, în direct! Ce i-a răspuns cântăreața?: „Viitoarea mea soție..”

Anda Adam la iUmor. L-a fermecat pe Mihai Bendeac cu picioarele ei: "Îți recomand alt psiholog"

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Se dă peste cap ordinea puterilor lumii. Acordul care schimbă total jocul la nivel mondial

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies