Vedete

Ce caută Gabriela Cristea cu disperare în aceste zile? "Avem nevoie de ajutor" Vezi cât de avansată e sarcina vedetei şi care e prioritatea ei acum EXCLUSIV

Gabriela Cristea are nevoie disperată de ajutor. Uite ce caută în aceste momente.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Gabriela Cristea are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Este împlinită pe plan profesional, are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi o surioară pentru Victoria Margot, "pe drum".

Prezentatoarea tv este insărcinată, după cum a dezvăluit, în exclusivitate, WOWbiz.ro, iar fericirea i se poate citi pe chip în orice moment al zilei.

Ei bine, pentru cititorii care întreabă în ce stadiu este sarcina îndrăgitei vedete, avem un răspuns. Aceasta este gravidă în 20 de săptămâni.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a povestit că nu va naşte la 40 de săptămâni, ci la 38. Prezentatoarea tv a mai declarat că acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor şi este hotărâtă să îl urmeze, evitând astfel posibile complicaţii.

Gabriela Cristea are nevoie disperată de ajutor. "Suntem pretenţioşi, nu poţi lăsa copiii pe mâna oricui"

Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naşte la 40 de săptămâni, aşa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar aşa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cezariană şi prima oară şi trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operaţii… Eu nu voi avea doi ani şi, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicaţii, e bine ca naşterea să aibă loc puţin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

În cadrul aceluiaşi interviu, vedeta a mărturisit că, din păcate, ea şi soţul ei nu mai petrec deloc timp în doi şi că, deşi nu şi-ar fi dorit, sunt nevoiţi să angajeze o bonă.

"Ne dorim o bonă şi...nu prea. Cu Victoria ne-am descurcat. Este o comoară de fetiţă şi ne-au mai ajutat prietena mea, Paula si soacra mea, când au avut timp. Acum însă, cu doi copii, va fi mult mai greu şi avem nevoie de un ajutor permanent că altfel nu se mai poate. În săptămânile care urmează vom chema mai multe bone la interviu. Suntem pretenţioşi, ca nu poţi lăsa copiii pe mâna oricui", a spus prezentatoarea tv. 

Galerie foto  Urmatorul articol