Ce condiţii i-a pus Pepe soţiei sale pentru divorţ! Raluca Pastramă şi artistul ar putea ajunge la tribunal

Divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă se complică, după ce artistul ar fi aflat că soţia lui l-ar înşela.

Pepe si Raluca divort
Autor: Ana Maria Petre

In articol:

 

Deşi iniţial a dat de inţeles că decizia separării a fost luată de comun acord şi că divortul va fi unul discret, Pepe se apropie de o despartire cu scandal.

Pepe şi Raluca Pastramă au oferit surpriza toamnei cu anunţul privind despărţirea. Numai că păreau că lucrurile sunt deja discutate intre ei. Însă, săptămâna trecută totul s-a complicat. Raluca Pastramă a ajuns la poliţie unde a obţinut un ordin de restricţie pentru Pepe, după ce a susţinut că ar fi fost bătută chiar în faţa fetiţelor într-o parcare.

Marţi, 24 noiembrie, Raluca şi Pepe au ajuns şi in faţa judecătorului care ar fi trebuit să ia decizia finală privind ordinul de protecţie.

Numai că, surprize au venit din partea ambelor părţi. Dacă Raluca Pastramă şi-a retras plângerea, Pepe a depus la dosar o motivaţie, în care a arătat că soţia sa are deja o relaţie cu un alt bărbat, cu care s-ar fi întâlnit la Poiana Braşov între 8 şi 9 noiembrie.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Pepe, reacție controversată la ieșirea din sala de judecată. Artistul s-a dezlănțuit și nu a mai ținut cont de nimic: „Să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Vedeți cât de frumoasă este la față”

Pepe divort
Pepe i-a pus conditii Ralucai pentru divort

Sunt apropiaţi ai cuplului care susţin că actualul scandal ar fi izbucnit de la împărţirea averii. "El a pus nişte condiţii, aşteaptă să i se răspundă.

Speră să se înţeleagă în condiţiile in care le-a pus el. Dacă nu reuşesc, vor ajunge la tribunal. El are lucrurile foarte bine puse la punct. Acum, cred că dacă ajung la tribunal, lucrurile se vor complica pentru ea, pentru că acolo e vorba de probe", a dezvăluit Oana Roman, precizând că ea ştie condiţiile, dar nu le poate dezvălui public.

Citeste si: Pepe e băiat bun, dar toate nevestele îl vor la închisoare! Anul trecut, Oana Zăvoranu l-a acuzat că a falsificat probe și a vrut să-l trimită 5 ani în spatele gratiilor

Citeste si: Pepe e băiat bun, dar toate nevestele îl vor la închisoare! Anul trecut, Oana Zăvoranu l-a acuzat că a falsificat probe și a vrut să-l trimită 5 ani în spatele gratiilor

Ce avere au de impartit Pepe si Raluca Pastrama

În presă, in ultima perioadă, au apărut mai multe informaţii despre averea pe care o au de impărţit Raluca şi Pepe, care ar fi estimată undeva la circa 1,5 milioane de euro. Printre proprităţile cuplului se află o casă in Pipera,estimată la 400.000 de euro, grădiniţa din Colentina, în care Pepe a dezvăluit că a investit circa 100.000 de euro, în afara casei în sine, care valoreaza circa 600.000 de euro, barul lui Pepe, care a fost transformat in salon de infrumusetare, afacere adminstrată de Raluca.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Din ce bani va trăi Raluca Pastramă, după divorțul de Pepe! Adevărata meserie a doamnei Pascu!

Oana Roman se implică în divorțul lui Pepe cu Raluca Pastramă! Ce are de spus cunoscuta vedetă: "A fost acuzat pe nedrept..."

Oana Zăvoranu, prima reacție după zvonurile că Raluca Pastramă ar fi fost bătută de Pepe: „Le este foarte fomiță!”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies