Ce condiții trebuie să respecte vânzătorii din piețe, în contextul epidemiei de coronavirus

Sunt unii care încearcă să profite de criza adusă de coronavirus și să câștige bani mai mulți de pe spinarea oamenilor. Așa că prețurile s-au dublat la unele produse de bază cum ar fi cartofii sau morcovii. Din pacate, piețele sunt pline de oameni în vârstă, categoria principală de risc la coronavirus. Batrânii se îngrămădesc la cozi, riscand astfel... să se infecteze.

Distribuie pe:

 Condiții obligatorii pentru vânzătorii din piețe
Condiții obligatorii pentru vânzătorii din piețe

Comerciantii din pietele din Iasi sunt obligati printr-o decizie a primariei să poarte mănuși și măști de protecție și să-și acopere marfa de pe tarabe cu folie transparentă. In acest fel, autoritatile incearca să limiteze răspândirea coronavirusului în locurile aglomerate.

Citeste si: Angajații Ford Craiova, în somaj tehnic

Majoritatea vânzătorilor arată preocupare pentru sănătatea clienților.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

La intrarea in piata a fost amplasat si un covor dezinfectant,ca o masura de protectie in plus.

Citeste si: Un copil de 10 ani a murit în urma unui incendiu devastator provocat de o țigară uitată aprinsă, în Olt

Poliția locală va face controale pentru a verifica implementarea hotărârii luate de primar. Comercianții care nu-și protejează marfa, fața și mâinile riscă să rămână fără licența de vânzare .

Citeste si: Coronavirus. Cum poți prepara acasă soluție dezinfectantă

Masuri de protectie au fost dispuse si pentru mijloacele de transport in comun.

Urmatorul articol
Citește și:

Ultimele informații despre situația pandemiei la nivel global. UE închide frontierele, iar adunările în lăcaşe de cult sunt interzise în Turcia şi Germania

Cea mai spectaculoasă afacere imobiliară a lui Victor Piţurcă! Poreclit Satana, antrenorul îşi ridică un ansamblu rezidenţial lângă Catedrala Mânturii Neamului! FOTO

Maia Morgenstern s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița s-a filmat în timp de a dat cu aspiratorul: „Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea!”...

Puterea Dragostei 18 martie. Roxana, în lacrimi! Scandalurile cu Turcu continuă: „Vreau s-o fac de râs în fața întregii țări!”

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies