Ce cote oferă casele de pariuri în lupta pentru scaunul de primar de la sectorul 2. Dan Cristian Popescu este favorit

Românii sunt chemaţi să îşi aleagă, la 27 septembrie 2020, reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene. Casele de pariuri au afișat cotele pentru principalii candidați la Primăria Sectorului 2 din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Dan Cristian Popescu primar de la sectorul 2
Dan Cristian Popescu - viceprimar Sector 2


In articol:

Dan Cristian Popescu și Radu Mihaiu sunt principalii favoriți la ocuparea scaunului de primar de la Sectorul 2.

Dan Cristian Popescu este cel care conduce detașat în lupta pentru Primărie, conform caselor de pariuri, având o cotă de 1.60. Fiind urmat de Radu Mihaiu, care este cotat de casele de pariuri cu 2.20. Neculai Onțanu este cotat cu cele mai puține șanse, acesta din urmă având o cotă de 5.00.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Dan Cristian Popescu, cel mai bine cotat candidat la Primăria Sectorului 2, potrivit caselor de pariuri, este un matematician și politician român, fost deputat de București în legislatura 2012-2016, în prezent este viceprimar al Sectorului 2 din Capitală.

Primar sector 2
Cotele caselor de pariuri în lupta pentru scaunul de primar la Sector 2

Cum și unde votăm pe 27 septembrie 2020

Scrutinele locale din acest an vin cu o particularitate, mai exact, aceea că dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa şi numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea de domiciliu sau reşedinţă. Alegătorii au posibilitatea de a afla secţia de votare la care sunt arondaţi şi adresa acesteia, accesând site-ul https://registrulelectoral.ro/ şi introducând datele personale.

Alegerile locale din acest an ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie 2020, însă au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Pe data de 27 septembrie suntem așteptați la vot pentru alegerile locale, în urma cărora votam: reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Victor Ponta, obligat să stea în izolare! Prima reacție a politicianului: „Trag încă o dată semnalul de alarmă...”

Atenție! Părinții care nu-și duc copiii la școala pot fi sancționați cu închisoare sau amendă penală!

Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie. Mihai Voropchievici spune care sunt cele două zodii care vor avea parte de certuri și scandal. O alta își va îndeplini toate visurile

Alegeri Locale 2020. Cine este, de fapt, cea mai frumoasă soție de primar din România. FOTO

Gabriela Firea, surprinsă în ipostaze inedite! Edilul a dus la capăt o provocare. Nimeni n-ar fi crezut-o în stare de așa ceva!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies