Ce declaratii a facut Silvia la scurt timp dupa ce s-a incheiat emisiunea "Bravo, ai stil!": "Nici nu pot sa merg la o intalnire. Am slabit... "

##VIDEO499953##

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Silvia a fost desemnata marea castigatoare a emisiunii "Bravo, ai stil" in finala de sambata seara. Pe langa zambete largi de fericire si lacrimi, Silvia a reusit sa spuna cateva cuvinte. (vezi si: Larisa nu a castigat finala de la "Bravo, ai stil", dar le-a dat peste nas celorlaltor concurente. S-a angajat!)

"Ma simt daramata cum se si vede. Sunt o regina a dezastrelor. Sunt foarte fericita, sunt socata. Nu-mi gasesc cuvintele. Am visat ceva si mi s-a implinit. Am visat ca o sa fiu celebra si bogata in 2016. In 2016 am zis ca o sa apar in toate ziarele.

O sa fiu fericita sa fac moda de acum. Experienta de la "Bravo, ai stil" a fost crancena pentru mine pentru ca m-a transformat atat fizic, cat si psihic. Am slabit sase kilograme. Nu pot sa ma intalnesc cu un baiat acum pentru ca arata rau, trebuie sa ma acopar in aceste panze", a declarat Silvia de la "Bravo, ai stil".

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate