Ce destin! Bogdan, tânărul român care a murit în Cambogia, a scăpat ca prin minune din tragedia de la #Colectiv! Ce povesteşte omul care l-a văzut ultima oară în viaţă! Corespondenţă specială Alin Antohe

O tragedie de-a dreptul tulburătoare a avut loc ieri, în Cambogia, acolo unde un tânăr român de 35 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident naval. Două bărci pline cu turişti s-au ciocnit, iar Bogdan a căzut în apă, acolo unde a murit înecat.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

 

Detalii despre el am obţinut de la un prieten de-al său, cel la care a stat până cu cinci zile înainte de tragedie. "El a stat la mine câteva zile, pe o insulă mai mică şi mi-a zis că se mută pe cealaltă insulă să vadă cum e şi acolo. În ziua aia am alergat pe la spital, nu ştiam unde e, greu să mă înţeleg cu ei în engleză. De la poliţie am înţeles că l-au dus în Capitală. Am auzit că cei de la ambasadă şi familia s-au mişcat foarte repede. El îşi petrecea câteva luni bune pe an în India. Îi plăcea mult acolo. Ducea viaţă de hipiot. El a venit la noi în vizită. Ultima dată când l-am văzut a zis că se duce la petrecere pe insula cealaltă. Am vorbit cu el pe Facebook şi îmi zicea că e frumos, că petrece. El sigur s-a lovit de ceva în căderea în apă. El era om de plajă, nu avea cum să se înece. Ar fi fost ultimul om capabil să se înece acolo. Ştiu că două persoane au fost arestate, căpitanii bărcilor.", a povestit prietenul lui Bogdan.

Despre el s-a mai aflat că a fost şi în clubul Colectiv, chiar în ziua în care s-a produs tragedia. Din fericire pentru Bogdan, el a plecat din local cu cinci minute înainte de producerea incendiului care a dus la moartea a 65 de persoane.

O prietenă de-ale lui Bogdan a stat de vorbă cu reporterii Ştirilor Kanal D şi le-a spus ce fel de om era tânărul de 35 de ani. "Vesel, fericit, iubea viaţa. Era un om bun. Nu pot să îmi amintesc ceva neplăcut de el. Toată lumea de devastată de ce s-a întâmplat. Urma să ne întâlnim cu el. Cu mine trebuia să se vadă în ianuarie, în Sri Lanka. Cu alţii în Cambogia, alţii trebuiau să meargă să petreacă alături de el de Revelion, în Vietnam. Îi plăcea mult să călătorească, să descopere. Era pus pe explorat mai toate ţările din Asia. Urma să se întoarcă în vara viitoare acasă", a spus una dintre cele mai bune prietene ale lui Bogdan.

Tot prietena lui a mărturisit că Bogdan a lucrat o perioadă în Guvernul României, dar nu a oferit prea multe detalii despre ce făcea el exact acolo.

Cazul îţi va fi prezentat pe larg în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45! 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Năstase continuă să facă mărturisi cutremurătoare: „Am vrut să mă arunc cu maşina de pe pod”

Simona Gherghe a mărturisit care va fi sexul bebeluşului!

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Cutremur la graniţă cu România! Câte grade a avut seismul

Ultima zi în care credincioşii pot vizita altarul Catedralei Mântuirii Neamului! Corespondenţă specială pentru wowbiz.ro, reporter Iasmina Ardelean

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies