Ce elevi vor face în continuare ore online?! Ministrul Educației a făcut anunțul

Sorin Cîmpeanu a anunțat ce elevi pot avea în continuare acces la orele online! Vestea dată de Ministrul Educației!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț important în vederea orelor online. Cîmpeanu a transmis că o anumită categorie de elevi va avea în continuare acces la învăţământul online, după ce anul şcolar 2021-2022 va începe. Mai exact, ministrul a declarant că este vorba despre cei care au contraindicaţii certificate medical.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, informații noi despre începerea anului școlar: „Masca de protecție rămâne obligatorie”

Ministrul Educației a ținut să precizeze că elevii, care au contraindicaţii certificate medicale, pot învăța în continuare acces la învăţământul online după începerea anului şcolar 2021-2022. „ Acei elevi care au contraindicaţii certificate medical vor trebui să aibă în continuare acces la învăţământul online. Pentru că pandemia nu s-a încheiat şi vor avea în continuare acces acei elevi care au comorbidităţi sau care au contraindicaţii certificate medical”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

Citeste si: Elevii vor să depună plângere penală pe numele Ministrului Educației. Ce nemulțumiri au: ”A dat dovadă de dezinteres”

Sorin Cîmpeanu, despre prezența fizică în școli

Ministrul Educației a anunțat că şcoala va începe cu prezenţă fizică la 13 septembrie. De asemenea, Cîmpeanu susține că în instituțiile de învăţământ se vor respecta în continuare regulile sanitare: „ Există, bineînţeles, îngrijorări, dar numitorul comun este dat de dorinţa ministerului împreună cu FNAP, vorbesc sub rezerva confirmării reprezentantului acestei structuri, de începere a şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii la data de 13 septembrie.

Sigur că da, luăm cu toţii în considerare evoluţii epidemiologice complet atipice, nu ne dorim aceste evoluţii, facem eforturi ca şcolile să fie pregătite din toate perspectivele, rămânând în acelaşi timp optimişti şi unii şi alţii că vom putea relua şcoala cu prezenţă fizică pentru toţi elevii începând cu 13 septembrie. (…) Îmi manifest optimismul.

Optimismul este bazat pe ceea ce am anunţat deja: în şcoli se vor respecta în continuare regulile sanitare.

(…) Pentru că aceste reguli vor rămâne în vigoare, pentru că în şcoli avem în valoare absolută cei mai mulţi vaccinaţi dintre toate categoriile socio-profesionale, pentru că în şcoli se respectă mai riguros aceste reguli, am dreptul să fiu optimist că vom putea începe cu prezenţă fizică. În calitate de ministru trebuie să dau dovadă de responsabilitate şi să iau în calcul şi varianta pe care nu ne-o dorim, de a utiliza din nou aceste scenarii. Deci, trebuie să le avem în vigoare pentru a fi utilizabile, dacă va fi nevoie, dar sperăm că nu va fi nevoie de aceste scenarii”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O nouă materie ar putea fi introdusă în școli, din 2022. La ce s-au gândit experții în educație?

Cea mai puternică rugăciune pentru reușita la examen. Cum să te rogi pentru a primi ajutor divin la un examen

Elevii au început școala. Structura anului școlar 2021-2022

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

O jurnalistă aruncă bomba despre PFIZER! Ce i s-a întâmplat după a treia doză

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies