Ce este MISA, organizația ce are la bază meditația. Totul despre mișcarea fondată de Gregorian Bivolaru

Organizația MISA a fost înființată pe 23 ianuarie 1990, în București, de către Gregorian Bivolaru.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a fost înființată pe 23 ianuarie 1990, în București. Fondatorul consacrat al asociației a fost Gregorian Bivolaru, care, alături de alți 13 membri, a dus practicile Yoga la alt nivel.

Ce este organizația MISA

Organizația non-profit MISA are ca scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea cunoștințelor de Yoga.

Printre membrii fondatori se mai numără surorile Mihaela și Gabriela Ambăruș, Eugen Mârț, soții Viorel Roșu și Camelia Roșu și Groza Petre.

Citeste si: Guru roman, acuzat ca a abuzat sexual 14 femei in Thailanda. Barbatul are legaturi cu Gregorian Bivolaru

Mișcarea de Integrare în Absolut a reprezentat, o bună perioadă de timp, cea mai importantă organizație de yoghini din Europa, care strângea aproximativ 40.000 de membri din peste 10 țări.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Începând din 1990, Școala de yoga MISA a deschis cursuri de Yoga în peste 250 de localități din România și alte 16 țări. Instructorii care predau yoga sunt selectați pe baza unor examene teoretice și practice și dispun de o pregătire specială.

Citeste si: Ce mesaje le trimitea Gregorian Bivolaru adeptilor sai de Revelion: "Sunt niste zumzete inexplicabile, uneori sunt numite "trompetele Apocalipsei”"!

Printre activitățile asociației MISA se numără publicarea revistelor Yoga Magazin, Revista Misterelor, Francmasoneria și a unui buletin informativ lunar, publicarea a numeroase cărți, numeroase conferințe publice, cursuri de Yoga, Astrologie, Shivaism, Ayurveda, Parapsihologie, Alchimie, Eneagramă ș.a., simpozioane și tabere de yoga, expoziții cu tematică spirituală, diferite activități care vizează trezirea conștiinței naționale.

Citeste si: Gregorian Bivolaru visa ca va conduce lumea din Casa Poporului! Palatul lui Ceausescu ar fi devenit Centrul Spiritual al Planetei

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis, agravate de pandemie! Cum se simte fostul edil: „Nu credeam că va fi așa greu”

Adrian Streinu Cercel, dezamăgit de strategia autorităților în valul patru al pandemiei: „Am lălăit-o în stilul clasic românesc”

Italienii din nou în stradă. Protestatarii care se opun certificatului verde COVID-19 au devenit violenți

Horoscop Zilnic Marţi 19 Octombrie 2021 Săgetătorii vor avea parte de sprijinul celor apropiaţi pentru a ieşi din impas

PFIZER dă lovitura în Europa! Au schimbat FORMULA VACCINULUI. Ce conține în el

DIVORT fulger showbiz! Erau cel mai frumos cuplu. Toata lumea este in stare de soc

Liviu Dragnea a dezvăluit taina lui Iohannis. Sunt implicate nume mari din politică

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies