Ce face acum Dragos Bucur, dupa ce a renuntat la emisiunea tv? Actorul a locuit cateva luni in strainatate

Actorul Dragos Bucur a fost ani la rand prezentatorul unei emisiuni care le implinesete visurile unor oameni amarati de a avea o casa frumoasa. Din aceasta toamna, emisiunea are un alt prezentator, Dragos Bucur renuntand la acest proiect.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Dragos Bucur este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la noi, insa in ultimii ani, a fost si prezentatorul unei emisiuni tv. La inceputul anului, el a marturisit ca va renunta la tv, la emisiune, pentru ca are alte proiecte importante in meseria lui, de actor.

"Capitolul “Visuri la cheie” s-a incheiat in viata noastra, iar asta ne obliga iar la inventivitate si creativitate, adica ceea ce caracterizeaza profesiile noastre. Este o decizie asumata care vine totusi cu emotii si nesiguranta“, a  anuntat Dragos Bucur pe blogul sau.

De altfel, pentru cateva luni, Dragos Bucur si Dana Nalbaru, alaturi de cei trei copii ai lor, au locuit in strianatate, pentru ca actorul a primit un rol intr-o mare productie internationala. Familia lui Bucur s-a mutat cateva luni in Amsterdam si apoi in Belfast, locuri unde actorul a avut filmarile.

Acum, s-au intors in tara, unde Dana Nalbaru pregateste un proiect surpriza. "Am inceput lucrul la un proiect care se va intinde pe o perioada mai lunga de timp", a anuntat fosta cantareata pe pagina ei de socializare, la inceputul acestei luni, cand a postat si cateva imagini dintr-o sedinta foto.  Iar Dragos Bucur are alte proiecte cu compania de film pe care o are alaturi de alti actori.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru sunt casatoriti din 2005 si sunt parintii a trei copii: doi biologici - Sofia (13 ani) si Kadri (3 ani) - si o fetita de 6 ani, India Roxana, pe care au adoptat-o in urma cu un an. Cei doi au fost in mijlocul unei controverse in urma cu doi ani, cand au anuntat ca si-au retras fetita de la scoala, alegand pentru aceasta sistemul “home schooling”. De atunci, Sofia invata acasa, intr-un program acceptat la nivel international.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate