Ce face astăzi micuţa Picasso, fetiţa din România care a uimit America cu picturile sale! La 33 de ani, Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA!

Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA pentru contribuţia ei în domeniul artei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA, în urmă cu câteva zile, care i-au oferit, la New York, premiul Constantin Brâncoveanu. Pictoriţa, care a venit împreună cu fiica sa, s-a arătat copleşită. "Această seară a fost una cu adevărat specială. Am fost onorată cu recunoașterea realizărilor mele ca româno-american în domeniul artelor. Sunt mândră să-i arăt fiicei mele că orice este posibil. Că rădăcinile tale sunt totul. Că a fi fată este o superputere. Şi, mai presus de toate, a înţelege că a da înapoi este mai mulțumitor decât a primi.”, a postat cea care a fost supranumită Micuţa Picasso.

Citeste si: “Micuta Picasso” a devenit mama! Frumoasa artista Alexandra Nechita locuieste intr-o vila de 1,25 milioane de dolari

Citeste si: Noul Picasso traieste la Bucuresti! El este Luca Maiorescu, pustiul teribil care picteaza dumnezeieste!

Citeste si: FOTO EXCLUSIV! Iata casa de 1,2 milioane de dolari in care Alexandra Nechita s-a mutat impreuna cu iubitul! "Micuta Picasso" sta acum in Los Angeles in vila unui mare rocker!

Alexandra Nechita a emigrat în SUA în 1985, împreună cu părinţii sai, Nicolae şi Viorica, originari din Vaslui. Atrasă de pictură, Alexandra a avut prima expoziţie la 8 ani, iar astazi lucrarile ei de arta contemporana se vand pentru sume variind intre 2000 si 100.000 de dolari, cea mai scumpa fiind achizitionata de un cumparator privat, pentru 400.000 de dolari. Printre clientii celebri ii regasim pe Phil Collins, Lary King, Debra Messing, Oprah sau Andre Agassi. Alexandra s-a măritat cu Dimitri Tcharfas, un designer de origine greacă, căruia i-a dăruit o fetiţă. (vezi cine e pictorul român care a realizat un tablou cu Adrian Minune)

fara descriere

Alexandra Nechita a fost premiată de românii din SUA: "Şi încă am accent moldovenesc" 

”România pentru mine înseamnă acasă şi întotdeauna a însemnat asta şi ştiu că poate pentru multă lume li se pare că nu-I posibil că-s plecată de la 1 an jumate. De la 1 an jumate, nu de 1 an jumate! Şi încă am accent moldovenesc. Din păcate nu am mai fost de 7 ani, deci să-mi fie mie ruşine, de acord, puteţi să mă bateţi, dar am de gând să revin şi să mă reconectez cu comunitatea română şi cu ţară mea. Mi se face gură apă când vine vorba de bucătăria românească. Eu am cel mai mare dar din lume, o am pe bunica mea care mă iubeşte nesfârşit, dar pe lângă asta îmi şi găteşte nesfârşit din păcate şi asta e cam greu cu menţinutul taliei, dar încercăm. Iubesc sarmalele, iubesc salată beouf, iubesc tocăniţă. Iubesc orice. Eu sunt enorm de mâncăcioasă”, a povestit Alexandra. 

De asemenea, toată familia ei vorbeşte româneşte: ”La noi acasă întotdeauna s-a vorbit româneşte. Şi fratele meu care e născut în LA şi are 22 de ani acum, a vorbit română înainte de a vorbi engleză. Dacă noi vorbeam în engleză, ni se răspundea numai în română, se făceau că nu înţeleg un cuvânt. Şi cam metodă asta o să o implementez şi eu cu fetiţă mea.”, a spus Alexandra, care a povestit, de asemenea, că fiica ei, pe care o alintă ”Buburuza” îi calcă pe urme şi a început deja să picteze.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate