Ce face Carmen de la Sălciua după ce s-a despărțit, definitiv, de iubitul ei! Cea mai sexy cântăreață are cu ce să își umple... timpul

După ce, în urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă, fostul ei iubit, și-au spus ”Adio” definitiv, acum, cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere de la noi a găsit soluția să își umple timpul.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, zilele de după despărțirea de Cosmin Isăilă au fost, pentru Carmen de la Sălciua extrem de încărcate, artista neavând nicio clipă liberă.

Citeste si: Primele declarații ale lui Cosmin Isăilă după despărțirea de Carmen de la Sălciua! ”S-a schimbat...”

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Cosmin și-au spus ”Adio” din cauza lui Culiță Sterp? EXCLUSIV

Citeste si: Carmen de la Sălciua, în ipostaze în care nimeni nu o vedea vreodată! Diva a trecut, la propriu, la munca de... jos! Video

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Plecată inițial în Italia, frumoasa artistă s-a întors în România, dar nu a mers acasă, în locul în care a stat alături de Cosmin isăilă, fostul ei iubit, ci a ajuns în bucurești. Iar din București, după o mică sesiune de cumpărături, Carmen de la Sălciua recunoscând că este o împătimită a shopping-ului, a mers la Snagov. Nu, nu căuta relaxarea, ci a decis să își ”înece amarul” în spatele muncii, ea filmând un videoclip pentru cea mai nouă piesă de dragoste pe care și-a adăugat-o în repertoriu.

fara descriere

Îmbrăcată în piele, din cap până în picioare, Carmen de la Sălciua a filmat toată noaptea videoclipul pentru melodia de dragoste, una care, probabil, va fi tristă având în vedere momentele dificile în amor prin care trece cea mai sexy cântăreață de muzică populară, iar la răsăritul soarelui, obosită, dar fericită că a reușit să termine ce avea de lucru, s-a răsfățat, pe malul lacului Snagov, cu o ceașcă plină cu cafea.

 

Cosmin Isăilă a confirmat despărțirea de Carmen de la Sălciua

Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc. ”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele sîăptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă. Mai mult, judecând la rece, Cosmin Isăilă este convins că despărțirea de Carmen de la Sălciua este cauzată de programul încărcat pe care l-au avut.

fara descriere

Ne-am despărțit pentru că nu ne mai înțelegeam, nu ne mai vedeam. Ea, ocupată cu cântările ei, eu cu afacerile, nu ne mai vedeam mai deloc. Și lucrurile s-au răcit brusc, nu am mai apucat nici să discutăm despre noi... Nu știu dacă mai e loc de vreo împăcare, nu am mai vorbit deloc la telefon, ea a plecat în Italia... Dar nu, nu cred că ar fi reluat legătura cu Culiță Sterp, nu știu nimic despre asta”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate