Ce face Florin Salam în timp ce este căutat de toată lumea! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Situația lui Florin Salam a îngrijorat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât manelistul, după ce a lipsit de la o serie de evenimente la care fusese invitat, nu a mai dat niciun semn de viață, în public.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat ce se petrece, în aceste momente, cu Florin Salam și, pare-se, manelistul nu are, cel puțin vizibil, niciun fel de probleme de sănătate.

Citeste si: Florin Salam a spart 145.000 de euro la ruletă! Nu e prima dată când manelistul joacă pe bani grei la cazino

Citeste si: Florin Salam, primul mesaj după ce s-a aflat că a ajuns la spital! ”Stați liniștiți, fanii mei...”

Citeste si: Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Ce se întâmplă cu manelistul

Mai mult chiar, de curând, Florin Salam, alături de frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre, au participal la un eveniment privat, cei doi fiind nași. ”Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași ai unor prieteni de-ai lor. Nu aveau niciun fel de probleme, zâmbeau, păreau chiar fericiți. Florin a recunoscut că este puțin obosit, dar a avut grijă să fie sufletul petrecerii. Iar cadourile făcute finilor au fiost cu adevărat fabuloase, cred că s-au cheltuit zeci de mii de euro”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit acesta, Florin Salam a avut grijă să se comporte la petrecerea cu pricina ca una devărat gentelman. ”A fost foarte atent cu invitații, și el, și Roxana. A făcut cadouri, a cântat, a dat dedicații, nu a primit bani de la nimeni, a făcut totul gratuit. E adevărat, s-a distrat și el, la un moment dat chiar se întreba lumea dacă chiar are probleme de sănătate. Am vorbit cu el, mi-a zis că este foarte obosit, dar de dragul finilor, ar face orice, doar să se simtă ei bine”, ne-a mai spus sursa citată despre Florin Salam.

fara descriere

Florin Salam, probleme de sănătate din cauza epuizării

”Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, în aceste momente, Florin Salam este alături de familia lui, manelistul luând însă o decizie cât se poate de strictă, la rugămințile Roxanei Dobre. ”Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, ne-a mai spus sursa citată.

Florin Salam, amenințat cu moartea

Zilele trecute, Florin Salam nu s-a prezentat la o nuntă în Roșiorii de Vede, în Teleorman, motiv pentru care un interlop de acolo a lansat, public, un mesaj care l-ar putea băga la pușcările pentru amenințările proliferate.”Să moară copiii mei, Salam, termen de cinci ani de zile, dacă te-am prins în Roșiori... Oriunde, am auzit că cânți, ori mori tu, ori murim noi. Dacă nu îți voi pune furtun pe gât... Voi lua 10 ani pentru tine, Salame, nu mă voi lăsa”, este o parte a mesajului înfiorător pe care interlopul Baryca de la Roșiori, pe numele lui real Emil Iosif, i l-a transmis, pe contul său de socializare lui Florin Salam. Evident, mesajul nu poate fi ascultat sau reprodus în întregime, limbajul folosit fiind unul de natură să facă să roșească și un birjar, iar atacurile nu se opresc la adresa lui Florin Salam, ci îi implică familia manelistului, fiind făcute aluzii cât se poate de transparente la maltratarea Roxanei Dobre și la abuzarea sexuală a celor apropiați de artist.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate