Ce face Mădălin de la ”Puterea Dragostei”, după ce a fost eliminat din show! Viorela: ”E oarecum la fel de vocal şi agresiv”

Viorela îşi ridică câteva semne de întrebare în legătură cu relaţia pe care o are cu Mădălin. Oare relaţia va supravieţui sau cei doi o vor lua pe căi diferite?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mădălin şi Viorela au fost printre primele cupluri care s-au format în Casa Puterea Dragostei, iar acest lucru i-a făcut foarte fericiţi. Însă, după ce în gala de sâmbătă Mădălin a fost eliminat, cei doi s-au îmbrăţişat şi şi-au luat ”la revedere”. Mădălin îşi doreşte să se întoarcă, oare, cu adevărat, înapoi, în Casa Puterea Dragostei?

Cei doi au discutat în urmă cu o seară prin mesaje, iar Viorela a mărturisit că Mădălin este la fel de ”agresiv” şi în mesaje.

De asemenea, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, Viorela, i-a mărturisit lui Mădălin că nu mai are încredere în el.

Chiar dacă ceilalţi concurenţi din Casa Puterea Dragostei nu îl doresc pe Mădălin înapoi în emisiune, Viorela speră, totuşi, că publicul îl va vota pentru a se reîntoarce.

”Îl aştept pe Mădălin. Aştept momentul să strâng tot ce am nevoie ca să pot să demonstrez. Nu pot să vorbesc dacă nu am dovezile necesare”, a spus Viorela. De asemenea, a fost întrebată de frumoasa prezentatoare Andreea Mantea dacă Mădălin joacă un rol în emisiune, iar Viorela a afirmat acest lucru, dând din cap.

”Îmi pare rău, pentru că eu chiar simţeam şi îmi doream să fie mai mult de atât.

Aşa mi-a spus, că o să se întoarcă. Nu sunt speriată de gândul ăsta, până la urmă sunt sentimentele mele. O să încerc să am tăria asta. Vrea să se răzbune”, a spus Viorela în timpul ediţiei de astăzi ”Puterea Dragostei”.

”Aseară am purtat o discuţie cu el, nu a fost chiar foarte ok şi i-am spus că nu mai cred în el şi e oarecum la fel de vocal şi agresiv, deşi nu e cuvântul corect, şi în mesaje”, a mai spus Viorela.

După ce Mădălin a fost eliminat în gala de sâmbătă, fetele decidând ca Adrian să fie cel protejat, tânărul de 25 de ani s-a întors acasă şi a sărbătorit alături de prietenii săi. Acest lucru a avut loc chiar în perioada când Viorela şi Mădălin discutam prin mesaje, la mulţi kilometri depărtare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea artistică din România! A murit o cunoscută cântăreaţă de muzică populară

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, surpriză neaşteptată! Care va fi numele celui de-al doilea copil

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies