Vedete

Ce face Victor Slav in Bucuresti, in timp ce Bianca a plecat la mare cu noul ei iubit? Imaginile care au strans mii de like-uri

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce face Victor Slav in Bucuresti, in timp ce Bianca a plecat la mare cu noul ei iubit? Imaginile care au strans mii de like-uriicon photo

Weekend-ul acesta, Bianca a decis sa se retraga la mare, alaturi de Tristan Tate, noul ei iubit, dar si de un grup de prieteni.


Dupa o saptamana plina de agitatie, in care a fost urmarita de paparazzi la orice pas, dar si de lansarea noului format al emisiunii pe care o prezinta - "Te vreau langa mine 4ver", Bianca s-a retras pe litoral, pentru un moment de respiro.

Victor Slav a fost cel care a ramas in Bucuresti si a petrecut si el timp cu persoanele dragi.


Mai intai, a iesit la plimbare cu micuta Sofia, pe care a urmarit-o mandru cum se plimba intr-o masinuta electrica, alaturi de un alt copil. Duminica, Victor s-a retras la sala de forta, pentru a relua antrenamentele, impreuna cu antrenorul lui personal.


Victor Slav a primit numeroase mesaje de incurajare din partea internautilor, care l-au sprijinit in aceste momente de tranzitie din viata lui.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune