Vedete

Ce făcea Adrian Ropotan, cel mai bun prieten al Faimosului Cristi Pulhac, în timp ce Raluca Ogică era în chinurile facerii: ”Va fi un mare...” EXCLUSIV

Raluca, fiica lui Stelian Ogică, a devenit, ieri, mama unui băieţel perfect sănătos, tatăl fiind celebrul fotbalist şi bunul prieten al Faimosului Cristi Pulhac, Adrian Ropotan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Ce făcea Adrian Ropotan, cel mai bun prieten al Faimosului Cristi Pulhac, în timp ce Raluca Ogică era în chinurile facerii: ”Va fi un mare...” EXCLUSIVicon photo

Raluca şi Adrian Ropotan au devenit părinţi pentru prima dată, frumoasa fiică a ”Spaimei Loteriei” născând un băieţel perfect sănătos. Stelian Ogică este cel care a dat marea veste, devenit acum bunic.

"Am o stare excesivă de bucurie şi emoţională. Sper să pot să leg câteva cuvinte. Nu prea am dormit deloc. Nici când s-a născut fii-mea nu a fost aşa bucuros. Va fi sprijinul vieţii mele. Raluca se simte foarte bine. A avut o naştere naturală. A născut la termen. Aseară am sunat-o, ştiam că s-a dus la spital. A început meciul, a dat gol Craiova şi a egalat Adi, cu un gol superb. (...) N-or să se oprească aici, din câte informaţii am eu îşi doresc copii", a spus Stelian Ogică.
Mai mult decât atât, Stelian Ogică este convins că nimic nu este întâmplător, cu atât mai mult cu cât Adrian Ropotan înscria un gol împotriva Craiovei chiar în momentele în care soţia lui, Raluca, năştea. ”În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb U Craiova, se năstea Ropotan Ivan (NICOLAI ). Un semn că va fi un mare Fotbalist!”, a anunţat Ogică, celebrul şi controversatul personaj monden fiind bucuros din cale afară că a devenit bunic şi că, speră el, talentul de fotbalist îl va moşteni şi micuţul, mai ales că şi el a fost, ani buni, jucător profesionist.

Adrian Ropotan joacă de câteva luni pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu, Concordia Chiajna şi, chiar î seara în care soţia lui, Raluca Ogică, năştea, a înscris un gol de zile mari î meciul pierdut de echipa lui împotriva CSU Craiova.

 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune