Vedete

Ce fel de barbat isi doreste Paula Chirila? "E greu sa ma faca cineva sa ma indragostesc, sa tip de fericire"

Paula Chirila e o femeie libera si, desi e curtata, ea nu isi doreste orice barbat. Care sunt pretentiile vedetei si cum ar trebui sa fie cel care i-ar castiga inima?

Distribuie pe:

Autor: L. S.

Paula Chirila a hotarat sa se desparta de sotul ei, cu care are un copil si nu are niciun iubit inca. Vedeta este foarte curtata, insa nu isi doreste ca in viata ei sa intre oricine. Cu umorul caracteristic unei actrite de talia ei, Paula Chirila a spus cum ar trebui sa fie cel care vrea sa ajunga la inima ei.

"Noi (n.r. eu si Marius) vorbim foarte mult. Pai, avem un copil impreuna, practic avem multe subiecte. (...) E greu sa ma faca cineva sa ma indragostesc, sa tip de fericire. (...) Paparazzi au ratat lucruri palpitante, ca nu ma cauta unde trebuie. Nu si-au intins antenele mult mai departe decat granitele tarii. (...) Sunt o femeie extrem de curtata, as minti sa spun ca nu. Da, domne, umbla barbatii dupa mine! (n.r. Vreau) o relatie stabila. Eu imi doresc pe termen mediu si lung”, a spus Paula Chirila, potrivit spynews.ro.

Dar cum ar trebui sa arate cavalerul ei pe cal alb? Ei, bine...

"Pun pret pe boemie, dar si pe boerie. Sa aiba o meserie sanatoasa, sa aiba carte de munca, sa castige in euro...” a marturisit Paula Chirila, razand.

Galerie foto 
Setări confidențialitate