Vedete

Ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii! Maria a terminat cu brio Facultatea de Relatii Economice Internationale

Amicii au vazut ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii, dupa ce Maria a postat o poza de la eveniment.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii! Maria a terminat cu brio Facultatea de Relatii Economice Internationaleicon photo

Prietenii au fost incantati sa observe ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii. Maria a terminat zilele trecute Facultatea de Relatii Economice Internationale si s-a fotografiat in tinuta care se poarta in astfel de ocazii, cu roba si toca. (vezi cum arata vila de la munte a lui Iordanescu)

Ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii. Maria este mereu eleganta si cocheta

Cum Maria este mereu cocheta si eleganta, la fel a fost si in ziua absolvirii, fiind complimentata de apropiati atat pentru faptul ca a terminat facultatea, dar si pentru frumustea ei. "Felicitări, Maria! Mult succes în continuare!”, i-au transmis acestia fiicei fostului antrenor al echipei nationale.

Ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii. Lucrarea de licenta a Mariei s-a referit la crizele financiare

Toti apropiatii au vazut ce frumoasa a fost fiica lui Anghel Iordanescu in ziua absolvirii. Maria a avut o lucrare de licenta cu titlul de „Risc si contagiune - crize financiare si diversificarea internationala a riscului”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune