Ce gest FABULOS a făcut Hannelore pentru Bogdan! Tânăra a realizat un banner din 9 cearşafuri pe care a scris ”Te iubesc!” şi pe care l-a afişat pe un pod din Timişoara FOTO

La împlinirea unui an de relaţie, Hannelore şi-a şocat iubitul, pe Bogdan, cu un gest extraordinar.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu sunt împreună din 2011, iar aniversarea de un an de relaţie a rămas una memorabilă pentru amândoi, datorită gestului pe care l-a făcut tânăra, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Iată cum a apărut în presa vremii surpriza pusă la cale de Hannelore acum 6 ani. 

”Pe 13 aprilie, Hannelore Ulrich a făcut relativ acelaşi lucru: doar că pe cele 9 cearşafuri cusute unul lângă altul a

scris ” te iubesc” cu negru. În rest, timişoreanca a folosit acelaşi pod, şi şi-a invitat iubitul tot la o plimbare romantică pe faleza canalului care traversează centrul Timişoarei. ”M-am tot gândit cum să îmi impresionez iubitul la aniversare a noastră de un an, aşa că am pus la cale asta. Am considerat că nimic nu e mai valoros decât cele mai importanet cuvinte dintr-o relaţie. Eu cu prietenele am confectionat totul. A contribuit toată familia. Cel mai simpatic a fost că am mers în spatele blocului, pe ascuns ca sa scriem bannerol cu spray-ul”, povesteşte tânăra. Bogdan Ionescu a spus că supriza din partea iubitei l-a făcut să se simtă cel mai important om din lume.  Hannelore e bucuroasă că ideea ei a fost preluată şi de alţii. Mai mult decât atât, e dispusă să împrumute bannerul şi altor tineri care vor să îşi declare public şi măreţ iubirea”,nota presa locală despre gestul lui Hannelore. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Hannelore a fost demascată! L-a căutat pe Raul după întoarcerea din Thailanda: „Mi-ai dat un fior şi m-au luat gândurile”

Bogdan de la „Insula iubirii” i-a lăsat un bilet ispitei Maria! Ce i-a scris bărbatul înainte de a o lua pe Hannelore de soţie: „Mă simt ca un nenorocit”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i vină rândul

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies