Vedete

Ce ghinion pentru Dana Nalbaru dupa ce s-a mutat cu toata familia in Amsterdam! Baietelul ei s-a imbolnavit: "Ne-am chinuit de ne-au iesit ochii din cap"

Dana Nalbaru, Dragos Bucur si copiii lor s-au mutat recent in Amsterdam. Cantareata si sotul ei actor au decis sa paraseasca Romania pentru o perioada, timp in care Dragos Bucur filmeaza in Olanda, iar familia l-a insotit pentru a-i fi aproape.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ce ghinion pentru Dana Nalbaru dupa ce s-a mutat cu toata familia in Amsterdam! Baietelul ei s-a imbolnavit: "Ne-am chinuit de ne-au iesit ochii din cap"icon photo
Dana Nalbaru a recunoscut ca mutarea lor in Amsterdam nu a fost lipsita de peripetii. La scurt timp dupa ce au ajuns in Olanda, fiul Danei Nalbaru si al lui Dragos Bucur, Kadri, a avut mari probleme de sanatate.


”Când am ajuns n-am avut parte de cele mai liniştite zile, poate de-asta mi s-a şi părut puţin complicată treaba cu mutarea aici. Kadri a făcut stomatită şi şapte zile ne-am chinuit de ne-au ieşit ochii din cap. A fost foarte greu pentru el, îl durea toată guriţa, nu putea mânca şi mă bucuram la fiecare gură de apă pe care o lua. Sofia şi India au fost foarte bune şi m-au ajutat, au avut şi ele grijă de el şi asta l-a făcut să fie cooperant şi înţelegător. Din cauza că el nu s-a simţit foarte bine nu am apucat să ieşim foarte mult, am făcut plimbări scurte iar eu am nişte fire albe în plus”, a povestit pe blog Dana Nalbaru.


”În Amsterdam stăm într-un apartament cu două dormitoare, foarte simplu amenajat şi dotat cu aproape tot ce avem nevoie. Mă interesa în mod deosebit să avem o curticică unde să pot scoate copiii în cazul în care ar fi vrut să iasă, chiar şi pe ploaie, atunci când eu gătesc sau din cine ştie ce motiv nu putem ieşi cu toţii la aer. Când am ales cazarea cred că am văzut toate variantele posibile de case de închiriat din Amsterdam şi împrejurimi. Niciuna din cele pe care le-am ales nu era liberă pe o perioadă atât de lungă, fără întrerupere iar cele care erau libere, superbe şi cu tot «tacâmul» depăşeau mult bugetul pe care eram dispuşi să îl dăm pe cazare. Aşa că am făcut un compromis şi am ales un apartament la parter, foarte aproape de un parc cu fermă, zonă cu restaurante şi la 10 minute de centru. Deşi sunt mulţumită, e spaţios şi copiilor le place, mi-ar fi plăcut să fie ceva mai bine pus la punct din punct de vedere al spaţiilor de depozitare şi al ustensilelor de bucătărie care lipsesc aproape cu desăvârşire. Am improvizat, am mai cumpărat una-alta, până la urmă ne descurcăm, mai ales că nu petrecem foarte mult timp aici”, a mai scris Dana Nalbaru pe blog.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune