Ce i-a transmis Mirela Vaida lui Jador, în scandalul cu Vulpița

Mirela Vaida i-a transmis un mesaj lui Jador, în direct la tv. Artistul este în scandal cu Vulpița.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Jador și Vulpița a avut, pentru o scurtă perioadă, de o concurență puternică de unde nu se aștepta: Manelistul a fost detronat de pe primul loc din Youtube de Vulpița. 

Jador a avut și un schimb de replici dure cu Vulpița, după ce aceasta a ajuns pe locul unu în trending peste noapte. 

Citeste si: Maria Constantin, făcută praf de artiști după ce a scos melodia cu Viorel și Vulpița: ”Cât de jos să te cobori”

fara descriere

Jador a rămas fără cuvinte când a văzut că Vulpița a devenit cântăreață și chiar l-a detronat din topurile de pe Youtube. Cântărețul le-a transmis mai multe mesaje fanilor lui în care își exprima nelămurirea față de preferințele muzicale ale românilor. Vulpița a văzut indignarea lui Jador și ca să pună paie pe foc, chiar l-a provocat să scrie câteva versuri. Artistul i-a răspuns la provocare, dar în același timp a găsit și un moment pentru a-și spune părerea despre noua vedetă din România.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Simina de la Puterea Dragostei a născut în mare secret! ”Suntem foarte fericiți! Avem un băiețel minunat!” Declarații exclusive

fara descriere

”Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador în urmă cu câteva zile. 

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

Se pare că, Jador a hotărât să profite de notorietatea Vulpiței și îi place să facă diverse ironii pe seama ei și a soțului ei, Viorel Stegaru. 

Ei bine, acum în discuție a intervenit și Mirela Vaida, care a aflat că Jador este moldovean ca și ea, și i-a transmis acestuia un mesaj, în direct la tv. ”Ești moldovean de-al meu, de ce nu zici? Ce să o dam cotită...Te pup, fratele meu!”, i-a transmis Mirela Vaida lui Jador. 

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei, de unde a plecat?

La 23 de ani, Jador și-a câștigat o popularitate mare participând la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. El a reușit să-și câștige fani prin stilul său direct iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți fani.

De unde este Jador de la Puterea dragostei. Se pare însă că lucrurile nu au stat mereu roz pentru Jador. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, cântărețul provine dintr-o comună din județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Caniciov” Parincea.

Citeste si: Jador, acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare Vulpiței: „Sunt distrus”

Conform datelor de pe site-ul Ministerului Educației, în perioada liceului, el a beneficiat de un program social destinat elevilor care provin din familii cu venituri mici. Remus Ionuț Dumitrache a fost beneficiarul programului ”Bani de liceu” și primea suma de 180 lei lunar. Criteriul principal pentru acordarea acestui sprijin era ca membrii familiei să nu aibă un câștig mai mare de 500 lei pe lună, fiecare.

Acum, Jadfor este solist și face bani frumoși din spectacole. Conform propriului CV, el este masterand la ”Studii Economice”, se îmbracă întotdeauna bine, este aranjat și ”frezat” după ultima modă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate