WowNews logo WOWnews
Stories
Ce i s-a întâmplat Mariei Karapa, cunoscută pe TikTok pentru preparatele controversate pe care le gătește pentru familia ei, după ce a mâncat lalele?! Trendul este viral pe platformă și poate avea urmări grave pentru sănătate

Actualitate

Ce i s-a întâmplat Mariei Karapa, cunoscută pe TikTok pentru preparatele controversate pe care le gătește pentru familia ei, după ce a mâncat lalele?! Trendul este viral pe platformă și poate avea urmări grave pentru sănătate

Un trend devenit viral pe TikTok poate pune multe vieți în pericol. Despre ce este vorba?

În zilele noastre, oamenii au început să se focuseze din ce în ce mai mult pe a deveni virali pe rețelele de socialziare, ceea ce îi împinge să recurgă la trenduri ce le pot pune viața în pericol. De exemplu, mâncatul lalelor a devenit viral, iar o persoană care a încercat asta a dezvăluit prin ce a trecut după ce a mâncat aceste plante.

Maria Karapa, cunoscută oricum pe platformă pentru preparatele controversate pe care le gătește pentru famila ei, a trecut la nivelul următor și s-a filmat în timp ce mânca lalele, dar starea ei de sănătate a fost afectată din cauza asta.

Citeste si: Doi concurenți din „Casa iubirii” aruncă bomba! „Suntem împreună” Nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă ANUNȚUL așa- kanald.ro

Citește și: Ce se va întâmpla la mormântul Ancăi Molnar, make-up artista răpusă de cancer, la opt luni de la moartea ei?! Claudiu Molnar a dat vestea în urmă cu puțin timp

„Umblu toată ziua roșie pe față.

Mă doar urechea, mă doare gâtul, nu pot înghiți nimic. După ce am mâncat laleaua nu am mai putut mânca nimic două zile, amețesc. Am avut temperatură și gâtul mă doare dar nu înțeleg, de la răceală sau de la lalea”
a explicat Maria într-un videoclip postat ulterior pe TikTok.

Specialiștii spun cum pot afecta sănătatea aceste plante

De asemenea, un medic toxicolog a vorbit despre acest fenomen și a explicat că aceste plante nu pot fi mâncate nici măcar gătite, fiind toxice pentru organism.

Citește și: Cine este, de fapt, bărbatul care l-a împușcat accidental în cap pe Răzvan, jandarmul de la Antitero?! Nu era un simplu coleg! Anchetatorii nu-și explică cum tocmai el a putut comite o astfel de eroare fatală

„Partea cea mai toxică o reprezintă bulbul, din fericire nu mănâncă bulbul, dar există și în floare anumite substanțe cu potențial toxic. Pot să determine anumite manifestări clinice cum ar fi greţă, vărsături, dureri abdominale, crampe.Pot

să meargă până la apariția unui şoc anafilactic”,   spune Radu Țincu, medic toxicolog.