Ce îi sfătuiește Ilinca Vandici pe tinerii absolvenți de liceu care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat? Prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, despre cum a susținut “examenul maturității”

Ilinca Vandici, prezentatoarea celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D, rememorează cu drag clipe din perioada ultimului an de liceu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Vedeta povestește că, de mare ajutor la examenul final de Bacalaureat i-a fost dragostea pentru limba și literatura româna, probă la care a obținut o notă mare.

“A fost foarte greu și cu foarte mari emoții. Am făcut meditații, încă de la începutul ultimului an de liceu. Pentru mine, limba și literatura română reprezintă o pasiune, așa că la Bacalaureat, la acest capitol, nu am avut mari emoții; eram foarte bine pregatită. ”Pe vremea mea” se memorau analizele literare pentru examen. Nu am excelat la matematică, dar am obținut o notă destul de bună”, povestește Ilinca Vandici

Citeste si: Alina a fost eliminată de la “Bravo, ai stil!”

Citeste si: Jurații și prezentatoarea “Bravo, ai stil!” joacă mima, în culise! Râzi cu lacrimi VIDEO

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

Îndrăgita vedeta îi sfătuiește pe cei care se pregătesc de examenul maturității să dea dovadă de seriozitate și să asimileze informații care le vor fi de ajutor pe parcursul anilor.

fara descriere

“Nu știu exact cum arată programa școalară în acest moment, dar pe cei care vor da Bacalaureatul îi sfătuiesc să ia în serios acest examen, sa îl trateze ca fiind unul de maturitate pentru ei. Ok, și notele sunt importante, dar mai important este să rămâi cu ceva după acest examen. Dacă, peste ani, ești întrebat cine a fost George Bacovia sau care este orașul de reședință a unui anumit județ, să nu fii pus în imposibilitatea de a răspunde”, punctează Ilinca Vandici. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate