Ce ii spunea Connect-R lui Misha in urma cu doar cateva zile! Nimic nu parea sa anunte divortul

Connect-R ii scria un mesaj emotionant lui Misha in urma cu doar cateva zile. Cantaretul o elogia pe aceasta pentru cum este ea ca mama.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală. Eu zic că devine femeie atunci când naşte. Atunci când dă viaţă. Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci când reuşeşti să-ţi dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte. Mamă înseamnă să renunţi, bineînţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile în club, la tot felul de distracţii de fetiţe şi să stai seara să-ţi adormi copilul. Să-i spui poveşti, ca să aibă vise frumoase.

Să te poţi trezi dimineaţa, ca să-i faci pachet pentru grădiniţă, să stai să-şi îngrijeşti îngeraşul atunci când e răcit sau are otită. Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău, doar pentru liniştea copilului tău. Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine. Nu e mamă cea care dă viaţă unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţa pentru copil. Mulţumesc, Misha pentru că eşti mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru. (…) Să nu înţelegeţi greşit. Eu nu sunt un soţ bun, ba din contră! În schimb, Mihaela e impecabilă", a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

Connect-R si Misha s-au casatorit civil in 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista si sotul ei, Connect-R, deveneau parinti. Ei au o fetita superba, Maia, iar la un moment dat se specula ca urmeaza ca cei doi sa mai aiba un copil, lucru care nu s-a intamplat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate