Ce îl așteaptă pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Miron Cozma a spus totul: "Acolo nu va mai fi boss"

După cele 21 de zile în care Liviu Dragnea trebuie să stea în carantină, fostul șef al PSD își va ispăși, cel mai probabil, condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare tot la Penitenciarul Rahova.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților”, a declarat Miron Cozma pentru Libertatea.

„Acolo Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vântu, nu cu Radu Mazăre”, a mai precizat fostul lider de sindicat al minerilor, care a stat o bună perioadă în detenție și cunoaște foarte bine mediul închisorilor de la noi din țară.

”Va avea timp să scrie cărți și nu va interacționa aproape deloc cu «simplii» pușcăriași. Inclusiv scoaterea lui la aer se va face separat de restul condamnaților. Se poate destinde la un fotbal-tenis, desi nu-l prea văd să știe cu «bășica»”, a adăugat Miron Cozma.

Miron Cozma a ispășit o bună parte din cei zece ani petrecuți în închisoare la Penitenciarul Rahova. De altfel, în decembrie 2007, Miron Cozma a fost eliberat condiționat chiar de la Rahova. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate