Ce îl ține mereu "în priză" pe Dan Bittman? Nici nu spui că are 60 de ani la ce spirit tânăr are! "Asta mă ține în viață"| EXCLUSIV

Dan Bittman ne dezvăluie secretul unei vieți pline de energie și succes.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Dan Bittman se numără printre cei mai mari și valoroși artiști de la noi din țară. Holograf, trupa din care face de peste 40 de ani, are un adevărat succes, fiind printre cele mai longevive și iubite formații din România.

Ba mai mult, în ultimul timp se zvonea că ar fi și cea mai scumpă.

Dan Bittman spune dacă Holograf este cea mai scumpă trupă din țară

Ce îl ține mereu "în priză" pe Dan Bittman?

Dan Bittman

[Sursa foto: Instagram]

Dan Bittman este solistul trupei Holograf. La cei 60 de ani, pe care i-a împlinit recent, nu s-a plictisit de scenă și continuă să facă spectacol alături de formația sa. 

Holograf a reușit să își creeze un adevărat brand. Cu toții știu acest lucru și se pare că prețul wste pe măsură. Într-un interviu exclusiv cu WOWbiz.ro, Dan Bittman a dezmințit zvonurile și a recunoscut care este de fapt valoarea sumei pe care o cer în cadrul unui eveniment la care participă.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

“Nu e așa să știți! Să-l întrebați pe Brenciu sau pe Delia, Carla’s Dreams. Noi suntem chiar ok. Chiar nu este adevărat. Pe vremuri se mai făceau topuri dinastea cu cine sunt cei mai scumpi și nu știu ce, iar acum nu cred că mai intrăm în top 10. Sau mă rog, suntem pe acolo.”, a declarat Dan Bittman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Dan Bittman se consideră vinovat pentru divorțul de Liliana Ștefan! Ce relație există acum între cei doi

Ce îl ține "în priză" pe Dan Bittman?

Ce îl ține mereu "în priză" pe Dan Bittman?

Dan Bittman

[Sursa foto: Instagram]

Dan Bittman are vârsta de 60 de ani, însă oricine aude acest lucru, pur și simplu nu crede. Asta datorită faptului că are foarte multă energie, e un spirit tânăr, care mereu îi înveselește pe cei din jur. Acesta a colaborat cu mulți cpolegi de-ai lui de breaslă, ultima fiind Ioana Ignat. Cei doi au lansat o piesă deosebită, cu versuri profunde și un ritm plăcut. 

Oricât ar trece anii, timpul pare că stă în loc pentru Dan Bittman. Are numeroase proiecte, apariții, show-uri, parând că nimic nu îl poate opri. Fanii adoră lucrurile acestea la el și de aceea îl iubesc și apreciază necondiționat. Întrebat de reporterul WOWbiz, ce îl motivează să fie mereu așa, Dan Bittman a răspuns fără ezitare.

"O colaborare cu Ioana Ignat, tot timpul se întâmplă lucruri noi, proaspete și atunci cum să nu fii în regulă. Asta mă ține în viață.", a mărturisit Dan Bittman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Constantin Enceanu, la un pas de divorț! Ce spune artistul despre cumpenele din căsnicia cu soția sa: „Este crucea mea de la Dumnezeu”

Culiță Sterp, tras pe dreapta de oamenii legii! „Se mai întâmplă, fraţilor”. Artistul a fost testat antidrog: „Noroc că nu fac prostii”

„Fiți atenți cât e Iancu de nesimțit. Să-ți fie rușine” I-a adus flori, iar Geta Sterp a dat cu ele de pământ! Ce a urmat

Ani Crețu, momente de maximă tensiune în luna de miere! Nu va uita prea curând prin ce a trecut: „Au fost foarte multe cazuri fatale”

Vestea anului în România! Toți românii vor fi notificaţi. Guvernul a decis chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Va fi lansat un nou serviciu de streaming. Cu ce va fi diferit de Netflix

„Fiți atenți cât e Iancu de nesimțit. Să-ți fie rușine” I-a adus flori, iar Geta Sterp a dat cu ele de pământ! Ce a urmat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies