Stiri

Ce inseamna cand visezi zapada. La ce sentimente trebuie sa fii atent

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce inseamna cand visezi zapada. La ce sentimente trebuie sa fii atenticon photo
 
Ce inseamna cand visezi zapada. Zapada in vis are multiple mesaje, in functie de contextual visului. Trebuie sa fii foarte atent la sentimentele pe care le ai in timpul visului, cum interactionezi cu zapada, pentru a avea o interpretare cat mai fidela a visului.
 
Ce inseamna cand visezi zapada. Emotii
 
Zapada, ca forma a apei, este o reprezentare a emotiilor. Zapada in vis poate indica o zona in fata de care ai sentimente de raceala, de care vrei sa te distantezi. Visele cu zapada pot aparea in momentele in care este epuizat din punct de vedere emotional si iti pot transmite mesajul ca ai nevoie de o pauza, de o distantare de o anumita situatie. Mai poate insemna ca in relatia de cuplu sunt vremuri tulburi sau poate ca te simti singur.
 
 
Zapada poate insemna blocarea luminii. Ai sentimente confuze legate de un anumit eveniment. 
 
Ce inseamna cand visezi zapada. Uitare si iertare
 
Zapada poate ascunde lucruri. Tu ce vrei sa uiti sau sa ierti? 
 
Ce inseamna cand visezi zapada. Inceputuri
 
Cand visezi ca zapada se topeste, inseamna ca poti lua hotararea unui nou inceput. Vremea rece este pe sfarsite, iar primavara sufletului tau este aproape. Topirea zapezii presupune dezvoltarea personala.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
 
Beatrice Olaru primeşte ameninţări pe internet! Marea câştigătoare a Exatlon trece prin momente cumplite. Există susţinători ai altor concurenţi au întrecut orice limită. EXCLUSIV!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune