Ce înseamnă să fii trainer pentru videochat și cât se poate câștiga din acest job la Glam Chat Studio

Tot mai multe persoane descoperă în România beneficiile unei cariere în domeniul videochat, această industrie având parte de o imagine îmbunătățită în ultima perioadă.

videochat
videochat

videochat
videochat

 Domeniul în sine este tratat cu discreție- regulă valabil și pentru angajate, pentru a le respecta mai bine viața privată- însă activitatea este una perfect legală, etică, solicitând chiar abilități de comunicare, limbi străine și nu numai.

 

Cele mai multe studiouri locale promovează recrutarea de femei pentru jobul de model de videochat, însă pentru ca succesul să fie unul cât mai puternic, trainingul de care au parte noile angajate trebuie să fie unul profesional.

Cei de la Glam Chat Studio, un studio de videochat cu peste 18 ani de experiență în domeniu, au lansat recent o campanie în care caută să angajeze traineri (de sex feminin) în București. Recrutarea vizează traineri ce au deja cunoștințe în domeniu și care vor să își pună în valoare talentul și experiența pentru echipa studioului.

 

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

"Training-ul este cel mai important pas în cariera unui viitor model de videochat, el începe încă din prima zi în care pășești în studio, unde ți se va alocă un trainer personal extrem de bine pregătit, care va sta cu tine încă dinainte de a începe să lucrezi, îți va explica cum funcționează fiecare site în parte, îți va arăta exemple și te va ajuta să înțelegi diverse situații cu

care te poți confrunta în viitor", se menționează pe glamchatstudio.ro.

 

Așadar, profesia de trainer pentru modele de videochat este extrem de relevantă pentru orice studio de top, de abilitățile sale depinzând performanțele viitoarelor modele. Profesia nu este în centrul atenției și nu implică nici contactul cu clienții, dar este un job în care se comunică intens față în față cu modelele, iar experiența este extrem de relevantă.

Cei de la Glam Chat Studio pun accent deosebit pe traning la nivel profesional, oferind noilor angajate perspective cât mai bune pentru o carieră în domeniu, dincolo de mediul optim de lucru, de partea tehnică de top și de contractele cu parteneri importanți la nivel internațional.

 

Despre industria de videochat, aflată în continuă dezvoltare în România, se vorbește de obicei în termeni de câștiguri foarte mari și de o mulțime de alte beneficii pentru angajate.

Modelele de videochat pot câștiga sume mari de bani, în funcție de nivelul de implicare și de capacitatea de a lucra, de stilul personal, de abilități și de cunoștințe dobândite, aplicate corect. Însă și trainerii de videochat, adică persoanele din spatele succesului modelelor de videochat, pot avea salarii de 1300 până la 2000 de euro la Glam Chat Studio, după cum subliniază reprezentanții companiei.

 

Trainerii se ocupă de modele, asigurându-se de exemplu că acestea înțeleg corect ceea ce presupune activarea în mediul online. Tot trainerii explică modul în care funcționează siteurile pe care se lucrează, care sunt cerințele lor de la viitoarele modele, transmit elemente de bază pentru un look adecvat activității de videochat- machiaj, coafor, îmbrăcăminte. Se asigură de asemenea consiliere în privința atitudinii în fața camerei, a unghiurilor care te avantajează în momentul în care lucrezi, elaborarea unei personalități pentru mediul online, prezentarea diverselor scenarii întâlnite, a tipologiilor de oameni,  explicarea noțiunilor și abrevierilor specifice videochatului, oferire suport în îmbunătățirea nivelului limbii engleze, atât scris, cât și vorbit.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 iunie 2022. Zodia vedetă a zilei.  Cine sunt nativii care vor avea parte de câștiguri și cele mai mari surprize în dragoste

Horoscop chinezesc WEEKEND 25-26 iunie 2022. Află ce îți rezervă astrele în zilele de sâmbătă și duminică

Horoscop chinezesc săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Află ce îți rezervă astrele la finalul lunii iunie

5 zodii vor începe săptămâna în forță. Sfaturi astrale pentru toate zodiile

Închisoare pe viaţă pentru șoferi! S-a schimbat legea. Se aplică din 28 iunie

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Prințul Charles, îngropat de un șeic. Cutremur la Casa Regală

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies