Ce isi doreste Ana-Maria Barnoschi pe plan profesional? Vedeta dezvaluie totul in emisiunea “Roata Norocului” din aceasta duminica, de la 20.00, la Kanal D

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu fac o echipa senzationala duminica de duminica, prezentand emisiunea care aduce bucurie in casele romanilor de pretutindeni, “Roata Norocului”.

Autor: C.L.

Pusi pe glume si pe distractie, ca de fiecare data, Bursucu este surprins de dorinta colegei lui de platou, care vrea “restructurari” masive in emisiune.

Rezolutiile pentru anul acesta se listeaza odata cu apropierea sfarsitului de an, dar Ana-Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, in emisiunea “Roata Norocului”, fura startul in editia difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

Spirit revolutionar, echipata cu porta voce, rucsac, pancarta si lozinci “scandaloase”, Ana-Maria Barnoschi recunoaste ca vrea sa faca rocada cu Bursucu.
“E nevoie de schimbare, Ana e prezentatoare!”, striga din toti plamanii Ana-Maria Barnoschi.

Frumoasa vedeta ii gaseste imediat locul in emisiune lui Bursucu, dupa ce isi exprima dorinta de a-l inlatura de la carma show-ului. “L-as vrea din acest moment, pe Bursucu asistent!”.

Care este reactia lui Bursucu si cum raspunde acesta veti putea afla urmarind editia de azi a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata de la ora 20:00.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies