Ce job a avut What's Up ca sa se intretina: "Am lucrat si la dispecer, raspundeam la telefon la o firma de securitate cand suna alarma!" Cantaretul este unul dintre "faimosii" de la Exatlon 2

Cunoscutul cantaret What's Up (29 de ani) face parte din echipa "faimosilor" la Exatlon 2.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul cantaret What's Up (29 de ani) este una dintre piesele grele care vor compune echipa "faimosilor" la Exatlon 2, cel mai asteptat show de televiziune al toamnei, ce urmeaza sa fie difuzat numai la Kanal D. Invitat acum ceva timp in cadrul emisiunii Wowbiz, solistul a dezvaluit ce meserie a practicat la inceputul carierei, atunci cand nu avea resurse financiare. "Am muncit foarte mult intre 18 si 21 de ani. La inceput am pus parchet, am vandut haine intr-un magazin (...) In acea perioada imi doream si eu sa platesc o chirie, dar nu imi puteam permite sa si mananc, sa platesc si chirie. Ma imprumutam mereu pana la sfarsitul lunii (...) Am lucrat si la dispecer, raspundeam la telefon la o firma de securitate cand suna alarma!", a povestit Marius. 

"Tineam un jurnal in acea perioada. In prima pagina stiu ca am scris ca abia astept sa fac si eu bani din muzica cat sa ii cumpar nevestei mele o floare. Mi se parea un pic trist ca ea se ducea deja la munca si traiam din ce aducea ea si nu a fost cel mai simpatic lucru pentru mine", a completat artistul, care este casatorit cu Simina din 2016. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate