Ce lovitură! Ce a pățit Cristian Cioacă, după 5 ani de închisoare

Cristian Cioacă nu scapă de instanță nici după ce a fost condamnat definitiv în cazul morții Elodiei. Fostul polițist a fost din nou chemat în judecată.

Autor: A.I.

Cristian Cioacă a fost chemat în faţa judecătorilor într-un dosar deschis recent de asociaţia de proprietari care administrează blocul în care criminalul deţine un apartament, informează Cancan.

Citeste si: Cine sunt pensionarii care beneficiază de voucherele din campania „Dar din suflet pentru seniori”. Cererile se depun până pe 13 aprilie- kanald.ro

Citeste si: Un american din Cluj și luptătorii SAS care voiau să-l prindă au căzut printr-un acoperiș. Bărbatul își sechestrase soția- stirileprotv.ro

Nu este prima oară când Cioacă este chemat în instanță din acest motiv, același lucru petrecându-se și în urmă cu doi ani. Fiindcă Cioacă nu a achitat datoriile, acum a fost din nou chemat de asociație în fața magistraților.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociația de Proprietari … în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de întreținere și penalități, fond rulment. Executorie”, se arăta în decizia luată de magistrați în urmă cu doi ani.

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Și-a ucis copilul, la scurt timp după ce el a venit de la școală! Ce a putut să îi spună micuțul

Veste devastatoare pentru românii cu credite! Anunțul venit de la BNR

Bucureștiul rămâne fără apă caldă? Primăria Capitalei are datorii de 600 de milioane de lei

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa

Un nou scandal în industria muzicală? Adrian Enache și Aurelian Temişan, schimb de replici dure: ”Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru”. Ce și-au reproșat și de unde a pornit...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies