Ce lovitură! Ce a pățit Cristian Cioacă, după 5 ani de închisoare

Cristian Cioacă nu scapă de instanță nici după ce a fost condamnat definitiv în cazul morții Elodiei. Fostul polițist a fost din nou chemat în judecată.

Autor: A.I.

Cristian Cioacă a fost chemat în faţa judecătorilor într-un dosar deschis recent de asociaţia de proprietari care administrează blocul în care criminalul deţine un apartament, informează Cancan.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Nu este prima oară când Cioacă este chemat în instanță din acest motiv, același lucru petrecându-se și în urmă cu doi ani.

Fiindcă Cioacă nu a achitat datoriile, acum a fost din nou chemat de asociație în fața magistraților.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Asociația de Proprietari … în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian având ca obiect cerere de valoare redusă. Obligă pârâtul la plata sumei de 9610,79 lei cheltuieli de întreținere și penalități, fond rulment. Executorie”, se arăta în decizia luată de magistrați în urmă cu doi ani.

Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a fost condamnat în iunie 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Acesta ar fi dus trupul femeii în cada băii principale, unde l-ar fi tranşat şi ar fi ascuns rămăşiţele într-un loc rămas încă necunoscut.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies