Vedete

Ce mai face fostul logodnic al Simonei Gherghe, părăsit de vedetă înaintea nunţii? Octavian are acum două afaceri în domeniul online | EXCLUSIV

Înainte să se mărite cu Răzvan Săndulescu, cu care are un copil, Simona Gherghe a fost logodită cu un realizator radio din Iaşi.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Fericită astăzi alături de consultantul politic Răzvan Săndulescu, cu care s-a măritat recent şi cu care are o fetiţă, prezentatoarea tv Simona Gherghe (40 de ani) a povestit la un moment dat cum era cât pe ce să se căsătorească în tinereţe, la Iaşi, cu un coleg de muncă. "De cine eram indragostita la 18 ani? De primul meu prieten. Un baiat cu cinci ani mai in varsta ca mine. Eram foarte indragostita de el. Nu-mi statea gandul la carte. De-asta am si picat la facultate. Iar cand am plecat in Bucuresti pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia sa ma marit. Aveam un logodnic care ma ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a ramas acolo. A incercat sa gaseasca ceva de lucru pe-aici, n-a reusit si s-a terminat!”, a povestit Simona atunci când a sosit în Bucureşti, acum mai bine de 15 ani.

Bărbatul care-i furase inima Simonei şi care a fost părăsit practic exact înaintea nunţii se numeşte Octavian Tudorache, devenind cunoscut ca realizator radio la Radio Nord-Est, unde a şi cunoscut-o pe Gherghe. Octavian şi-a refăcut viaţa alături de Teodora, cu care s-a însurat, cei doi colindând apoi lumea în lung şi-n lat, pentru că fostul iubit al Simonei a fost rezident în Belgia, dar şi PR în Singapore. În prezent, Octavian stă mai mult prin ţară, coordonând activitatea a două afaceri din domeniul online.  

Galerie foto  Urmatorul articol