Ce mai face si cum arata acum prima sexy-vedeta de la Vremea! Doria Ivan are acum 41 de ani si duce o viata de printesa

Doria Ivan facea ravagii in anii 90, fiind prima sexy-prezentatoare a rubricii Meteo.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Doria Ivan, 41 ani, a inceput a fost intrat in echipa stirilor de la National TV in 1997, primind rubrica Meteo, intr-o perioada in care televiziunile foloseau pe acest post prezentatori clasici, care sa transmita incredere telespectatorilor in informatiile pe care le ofereau. Miscarea a fost una cu adevarat spectaculoasa, iar dupa un timp cam toate televiziunile ajungeau sa foloseasca fete frumoase pe post de prezentatoare de Vremea.

Anii au trecut iar Doria a ramas doar o amintire placuta a acelor vremuri de inceput in televiziune. A renuntat la cariera dupa ce a avut si o aparitie intr-o revista pentru barbati, considerata printre cele mai reusite din Romania.
A urmat o casatorie cu Laurentiu Dumitrescu sau Lulu de la Scoala vedetelor, care s-a incheiat prost pentru Doria. Cei doi s-au despartit dupa ce bruneta l-a acuzat ca i-a fost infidel. Dupa asta nu s-a mai auzit nimic despre sexy-Doria de altadata.

In ciuda aparentelor, Doria a ramas pana azi extrem de activa de site-urile de socializare. A ramas la fel de sexy ca altadata iar in urma cu putin timp s-a recasatorit cu un barbat a carei identitate nu a dezvaluit-o niciodata. Singurul lucru care se stie despre el este ca este strain si destul de bogat. Astazi, Doria isi petrece timpul in vacante scumpe in cele mai exotice locuri din lume. A depasit perioada neagra iar acum se declara extrem de fericita cu viata pe care o duce. Uneori, ea mai posteaza mesaje primite de la sotul ei din care reiese ca este tratata ca o adevarata regina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate