Ce mănâncă jurații de la Bravo ai Stil! Ce motto are Ilinca Vandici

Emisiunea Bravo ai Stil!, de pe Kanal D, a devenit un fenoment național. WOWbiz.ro vă arată ce se întâmplă în spatele camerelor.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Raluca Bădulescu rămâne unul dintre cei mai efervescenți jurați ai emisiunii Bravo ai Stil! Surprinzător, vedeta își menține starea de bine și face față stresului în pauzele de la filmări cu - surpriză totală - cogrivi și bomboane de pom. 

Ilinca Vandici își păstrează silueta naturală

Dacă Raluca Bădulescu nu ezită să mănânce bomboane și covrigi, considerate dăunătoare pentru silueta naturală a unei femei, Ilinca Vandici, iubita prezentatoare, are o pasiune pentru fructele de pădure. Sub deviza ”Mama sanatoasa, copil sanatos”, Ilinca Vandici trăiește într-un echilibru total.

Și Cătălin Botezatu, poate cel mai iubit și cunoscut jurat de la Bravo ai Stil!, a vorbit e larg, într-un interviu acordat pentru Kanal D, despre modul în care își hrănește corpul. Surprizător (sau nu!), Botezatu nu a ezitat să afirme că el se hrănește cu mult amor, care e și specialitatea sa.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

 

Bravo ai stil! afectată de pandemia de coronavirus

Nici îndrăgita emisiune Bravo ai Stil!, urmărită de milioane de oameni la fiecare ediție, nu a rămas neafectată de pandemia de coronavirus. Însă, pregătiți-vă, emisiunea urmează să revină la Kanal D.

”Anul 2020 parcă nici nu a început. Peste tot bântuie cifra 19. Toată echipa ”Bravo, ai Stil„ rămâne acasă până când timpul își va relua cursul normal. Noi luăm o pauză, fă și tu la fel! Ne revedem în curând, la Kanal D”, a declarat Ilinca Vandici pe pagina de YouTube a emisiunii.

”Dragii mei, pentru siguranța noastră și a echipei, emisiunea ”Bravo, ai Stil”, intră în pauză. Așadar, până ne vom revedea, nu uitați să fiți sufletul casei voastre. Făceți-o să strălucească prin prezența voastră plină de stil. Ne vom revedea în curând, numai la Kanal D. Vă pup și vă iubesc”, a declarat și Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au adresat și ei câteva cuvinte:

”Stilul nu înseamnă să strălucești, înseamnă să luminezi. Haideți să devenim împreună o lumină pentru cei de acasă. ESte un exercițiu mai greu decât ne puteam închipui. Luați-l ca temă pentru acasă, atâta timp cât noi vom fi în pauza de filmări. Abia aștept să ne revedem la Bravo ai stil, cu o incredibilă poftă de viață și cu o bucurie nemăsurată, pentru că putem fi iarăși împreună. Vă iubesc, vă ador”, a precizat raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu: ”E momentul să descoperi că frumusețea vine din interior. Rămâi în interiorul casei tale. Toată echipa ”Bravo, ai stil” face la fel. Vom lua o pauză ca să ne revedem cu toții sănătoși și să putem începe filmările cât de curând”.

Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Anunțul făcut de președintele României

Cei mai delicioși mici din lume: micii din pește după rețeta celebrului părinte Efrem de la mănăstirea Dervent

Ce înseamnă când visezi că îți cad unghiile

Ce slujbă avea Sfântul Nicolae pe vremea Constantinopolului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies