Ce mancam dupa preparatele traditionale de Sarbatori! Pastele cu vinete, o alegere buna si se fac usor!

Dupa carnati, piftie si sarmale, organismul tanjeste dupa o schimbare.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Ingrediente
700 g rosii in bulion, o vanata, un catel de usturoi, o ceapa, un pachet de 1 kilogram spaghete, doua linguri ulei, sare, piper, busuioc.
Mod de preparare
Taie vanata sub forma de rondele pe care le presari cu sare, apo lasa-le timp de 10 minute sa se scurga cu zeama si sterge-le bine. Pune la calit, in ulei, intr-o tigaie incapatoare, ceapa taiata marunt si usturoiul. Adauga vinetele si rumeneste-le bine. Toarna rosiile in bulion si lasa la fiert 30 de minute. Daca sosul e prea consistent, adauga putina apa. Pune sare si piper.
Fierbe spaghetele atat cat scrie pe pachet, scurge-le si pune-le in tigaia cu sos. Amesteca-le si lasa-le inca doua-trei minute ca sa se intrepatrunda aromele. Se servesc cu busuioc deasupra.Ingrediente

Ingrediente

700 g rosii in bulion, o vanata, un catel de usturoi, o ceapa, un pachet de un kilogram spaghete, doua linguri ulei, sare, piper, busuioc.

Mod de preparare

Taie vanata sub forma de rondele pe care le presari cu sare, apo lasa-le timp de 10 minute sa se scurgade zeama si sterge-le bine. Pune la calit, in ulei, intr-o tigaie incapatoare, ceapa taiata marunt si usturoiul. Adauga vinetele si rumeneste-le bine. Toarna rosiile in bulion si lasa la fiert 30 de minute. Daca sosul e prea consistent, adauga putina apa. Pune sare si piper. Fierbe spaghetele atat cat scrie pe pachet, scurge-le si pune-le in tigaia cu sos. Amesteca-le si lasa-le inca doua-trei minute ca sa se intrepatrunda aromele. Se servesc cu busuioc deasupra.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P